Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomoc w napisaniu pracy licencjackiej.

~ja niezalogowany
7 listopada 2011r. o 20:54
a to spoko....jak chcesz to 11252754,pomogę:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5570
#De_Tourvel nieaktywny
7 listopada 2011r. o 21:13
Ja mogę zrobić Ci korektę :) Sprawdzić przypisy, bibliografię, poprawność językową, wszelkie tabele, aneksy, indeksy, materiały dodatkowe :) Jeśli tylko potrzebujesz takiej pomocy oczywiście to pisz śmiało :) gg: 546631 - Polecam się ;)

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
5183
magnum44
7 listopada 2011r. o 21:23
Polecam D_T jako "korektorkę" - jest w tym świetna :) :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
5570
#De_Tourvel nieaktywny
7 listopada 2011r. o 21:28
Dziękuję M44 :*:*:* Miło zostać docenionym :):*

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
4740
#Sylffia_00 nieaktywny
7 listopada 2011r. o 21:30
Fajnie, że są osoby na, które można liczyć;)
5183
magnum44
7 listopada 2011r. o 21:37
De_Tourvel napisał(a): Dziękuję M44 :*:*:* Miło zostać docenionym :):*

Hmmm...
napisałam tylko prawdę :) :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~niespo niezalogowany
25 listopada 2011r. o 3:00
jakby ktos chcial sie skonsultowac na temat pracy licencjackiej/magisterskiej z pedagogiki, pracy socjalnej etc to proszę o kontakt, moje gg 7933944
~a.b. niezalogowany
19 marca 2012r. o 20:20
Oryginalna pomoc! Oryginalne prace! Witam wszystkich zainteresowanych uczniów i studentów. Chciałabym przedstawić swoją ofertę w zakresie pomocy (pisania) przy pisaniu prac każdego typu- zaliczeniowych, maturalnych, licencjackich, dyplomowych, magisterskich (inne do ustalenia). Prace pisane są pod indywidualne zlecenia, według wskazówek zleceniodawcy i promotora. Szybko, ale nie ekspresowo, z dokładnym formatowaniem, ewentualnymi badaniami, tabelami, wykresami (do ustalenia przy omawianiu szczegółów). Pomagam również w poszczególnych etapach, sprawdzam gotowe prace, Do każdej pracy dołączam raport z systemu plagiat.pl, materiały, z których była pisana praca (przy wcześniejszym ustaleniu) oraz odpowiadam na wszystkie pytania- by rozwiać każdą wątpliwość. Poprawki nanoszę według wskazań promotora bez dodatkowych opłat. Proponuję, jako pierwszy kontakt napisanie na maila- [email protected] i podanie tematu pracy, rodzaju, czasu napisania, ilości stron i kierunku studiów- przyspieszy to kontakt, choć i tak odpowiem do 12 h następnie kontakt przez gg- 41360722
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza