~malkontent napisał(a): nastepny matoł rośnie.
De_Tourvel napisał(a): Ja mogę zrobić Ci korektę :) Sprawdzić przypisy, bibliografię, poprawność językową, wszelkie tabele, aneksy, indeksy, materiały dodatkowe :) Jeśli tylko potrzebujesz takiej pomocy oczywiście to pisz śmiało :) gg: 546631 - Polecam się ;)
~a.b. napisał(a): Oryginalna pomoc! Oryginalne prace! Witam wszystkich zainteresowanych uczniów i studentów. Chciałabym przedstawić swoją ofertę w zakresie pomocy (pisania) przy pisaniu prac każdego typu- zaliczeniowych, maturalnych, licencjackich, dyplomowych, magisterskich (inne do ustalenia). Prace pisane są pod indywidualne zlecenia, według wskazówek zleceniodawcy i promotora. Szybko, ale nie ekspresowo, z dokładnym formatowaniem, ewentualnymi badaniami, tabelami, wykresami (do ustalenia przy omawianiu szczegółów). Pomagam również w poszczególnych etapach, sprawdzam gotowe prace, Do każdej pracy dołączam raport z systemu plagiat.pl, materiały, z których była pisana praca (przy wcześniejszym ustaleniu) oraz odpowiadam na wszystkie pytania- by rozwiać każdą wątpliwość. Poprawki nanoszę według wskazań promotora bez dodatkowych opłat. Proponuję, jako pierwszy kontakt napisanie na maila- [email protected] i podanie tematu pracy, rodzaju, czasu napisania, ilości stron i kierunku studiów- przyspieszy to kontakt, choć i tak odpowiem do 12 h następnie kontakt przez gg- 41360722
~ napisał(a):~a.b. napisał(a): Oryginalna pomoc! Oryginalne prace! Witam wszystkich zainteresowanych uczniów i studentów. Chciałabym przedstawić swoją ofertę w zakresie pomocy (pisania) przy pisaniu prac każdego typu- zaliczeniowych, maturalnych, licencjackich, dyplomowych, magisterskich (inne do ustalenia). Prace pisane są pod indywidualne zlecenia, według wskazówek zleceniodawcy i promotora. Szybko, ale nie ekspresowo, z dokładnym formatowaniem, ewentualnymi badaniami, tabelami, wykresami (do ustalenia przy omawianiu szczegółów). Pomagam również w poszczególnych etapach, sprawdzam gotowe prace, Do każdej pracy dołączam raport z systemu plagiat.pl, materiały, z których była pisana praca (przy wcześniejszym ustaleniu) oraz odpowiadam na wszystkie pytania- by rozwiać każdą wątpliwość. Poprawki nanoszę według wskazań promotora bez dodatkowych opłat. Proponuję, jako pierwszy kontakt napisanie na maila- [email protected] i podanie tematu pracy, rodzaju, czasu napisania, ilości stron i kierunku studiów- przyspieszy to kontakt, choć i tak odpowiem do 12 h następnie kontakt przez gg- 41360722
Wypada tylko pogratulować" renesansowej wiedzy". Z zakresu medycyny też napiszesz?
Sylffia_00 napisał(a): Poszukuje osoby, która pomoże mi napisać pracę licencjacką.. temat dotyczy zespołu Aspergera.
proszę o kontakt mailowy [email protected]
sentinel napisał(a):Sylffia_00 napisał(a): Poszukuje osoby, która pomoże mi, napisać pracę licencjacką..
Gdyby to było ogłoszenie, to brzmiałoby - zlecę napisanie pracy :>