Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomoc w napisaniu pracy licencjackiej.

~belfer niezalogowany
25 sierpnia 2012r. o 13:31
~magnum napisał(a): Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich synów kształcenie....

Wykształcenie to jedno, a ukończenie szkoły to drugie: studia nie są dla mądrych, tylko dla wytrwałych.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
25 sierpnia 2012r. o 15:27
Nie pamiętam, czy to spod Tyldy pisałam ja, ale zgodzę się z tym, że studia nie są dla mądrych tylko dla wytrwałych!

Pozdrawiam:)

Dopisane 25.08.2012r. o godz. 15:27:

P.S. Raczej to nie ja, bo bardzo rzadko mi się zdarza tyldowanie. Jeżeli już to byłoby m44 lub magnum44!

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ niezalogowany
25 sierpnia 2012r. o 15:40
magnum44 napisał(a):

pisalam do ciebie prosze pani :> :*
~ niezalogowany
26 sierpnia 2012r. o 9:28
na tych forach macie tylko glupia mentalnosc do straszenia. nie.potraficie jak czlowiek czlowiekowi pow.cos czy doradzic po ludzku. moze ktos nie do konca zdaje sobie sprawe z konsekwencji. sadze ze to jest problem sumienia kazdego kto zleca napisanie takiej pracy a nie tego co wykorzystuje takiej osoby slabosc i bezmyslnosc. powi.no sie takie tematy zamykac bo jest.dzial ogloszen a poza tym groznie prokuratorami... wariactwo
~neizdecydowana niezalogowany
26 sierpnia 2012r. o 15:05
Chciałabym napisać pracę licencjacką na temat zwiazany ze sportem, studiując poradnictwo i pomoc psychopedagogiczna (na pedagogice). Może ktoś ma propozycję jak to zgrabnie polaczyc?
~k.k. niezalogowany
30 września 2012r. o 16:46
Pomogę Ci napisać Twoją pracę. Ustalić temat, opracować plan pracy, czyli spis treści, ustalić bibliografię, opracować narzędzie badawcze, przygotować metodologię i wiele więcej. Po szczegóły zapraszam na gg nr 8607871
~to oszustka niezalogowany
1 października 2012r. o 9:46
Sylffia_00 napisał(a): Poszukuje osoby, która pomoże mi napisać pracę licencjacką.. temat dotyczy zespołu Aspergera.

proszę o kontakt mailowy [email protected]

Jeszcze miesiąc temu sama proponowałaś napisanie komuś pracy ,a teraz? Myślisz,że nikt nie czytał Twojego wcześniejszego ogłoszenia .
Masz tupet !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza