Kaczucha napisał(a):Sylffia_00 napisał(a): Poszukuje osoby, która pomoże mi napisać pracę licencjacką.. temat dotyczy zespołu Aspergera.
proszę o kontakt mailowy [email protected]
Teoretycznie to promotor powinien Ci pomóc napisać pracę. Wskazać, gdzie powinnaś szukać informacji itp. Ale pewnie nie chce się szukać materiałów, grzebać w bibliotekach i siedzieć w czytelniach, a pewnie znalazłoby się multum pozycji na Twój temat. Wystarczy odrobina chęci... Po co zaczynać studia, skoro Ci się nie chce napisać nawet tych kilkudziesięciu stron? To żadna filozofia. Nam promotor ciągle powtarza, że nie mamy odkrywać Ameryki, to nie jest praca czysto naukowa, jest raczej wtórna i odtwórcza. Ma jedynie pokazać czy umiemy szukać informacji oraz czy potrafimy sklecić jako tako poprawnie zdania. To chyba nie jest jakiś karkołomny wyczyn. Tak więc, zepnij cztery litery i do dzieła!
~magnum napisał(a): Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich synów kształcenie....
~ napisał(a): Też "piszę" pracę, tzn. miałam wielki zapał i chęci do momentu kiedy promotor nie zgodził się na temat jaki sobie wybrałam, co gorsza nie zgodził się też na żaden inny który proponowałam tylko narzucił mi taki w którym on się specjalizuje i powiem szczerze że odechciało mi się pisania, więc też szukam osoby która mi pomoże w napisaniu :] (pedagogika) moje gg 40542980