Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Ja niezalogowany
18 listopada 2016r. o 16:24
Dziękuję wam bardzo za informacje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
18 listopada 2016r. o 16:54

KOLEJNY Lekarz....
wyprowadzialm sie do boleslawca pare lat pozniej cos mnie dopadlo wiec poszalm do lekarza tutaj.
powiem tyle dr.MACIEJ PAWLIK!!! To ZBOK!!! obmacuje swoje pacjetki,pytal o to jaki mam orgazm,czy lubie seks? dlaczego my kobiety nie dajemy wiecej facetom dupy! i jakbym miala problem np.z zakladaniem globolek to mam zadz.do niego i on mi pomoze!!! niewiem jak wy ale ja uwazam ze tak sie nie zachowuje lekarz! wyszlam od niego zniesmaczona,jakas taka dziwnie wykorzystana zwlasza ze dotykal mnie podczas badania w dziwny sposob i stanowczo za dlugo!!!
~ja niezalogowany
18 listopada 2016r. o 16:59

KOLEJNY Lekarz....
wyprowadzialm sie do boleslawca pare lat pozniej cos mnie dopadlo wiec poszalm do lekarza tutaj.
powiem tyle dr.MACIEJ PAWLIK!!! To ZBOK!!! obmacuje swoje pacjetki,pytal o to jaki mam orgazm,czy lubie seks? dlaczego my kobiety nie dajemy wiecej facetom dupy! i jakbym miala problem np.z zakladaniem globolek to mam zadz.do niego i on mi pomoze!!! niewiem jak wy ale ja uwazam ze tak sie nie zachowuje lekarz! wyszlam od niego zniesmaczona,jakas taka dziwnie wykorzystana zwlasza ze dotykal mnie podczas badania w dziwny sposob i stanowczo za dlugo!!!
Przeczytajcie wpisy wcześniejsze na temat Pana Pawlika
~ja niezalogowany
18 listopada 2016r. o 17:00
Juz tyle wystarczy co tu dalej pisac i dodawac sprawa jest jasna ...moglabym jeszcze napisac ale nie na forum jak ktos chce to na priv
~ja. niezalogowany
18 listopada 2016r. o 22:34
Dokladnie tyle wystarczy,oczywiście że chodzi o wykorzystywanie seksualne,mi też zadawał tak głupie pytania jak o orgazmy,proponował nacierki nadżerki której jak się okazało u innego lekarza wcale nie miałam. Zbok tyle w temacie.
~@ niezalogowany
19 listopada 2016r. o 9:12
~ja napisał(a):
~niestety napisał(a): Przykro mi o tym mówić ale dziewczyny uważajcie dr Maciej Pawlik wykorzystuje kobiety,nie bądźcie obojętne na tego typu zachowanie!
Zgadzam sie z tym!

Jak łatwo jest kogoś OCZERNIAĆ, gdy się jest ANONIMOWYM. A weź się kobieto ujawnij i wtedy napisz......... W ten sposób opluwać, to wiele osób tu potrafi !
~ja niezalogowany
19 listopada 2016r. o 20:59
Jesteś nienormalna? Oczerniać? Tak,pełno kobiet się zmówiło na jednego akurat tego biednego człowieka i kłamie. Nie muszę ujawniać swojej tożsamości żeby ostrzec innych przed taką sytuacją. I tak jak widzisz zostało to wszystko delikatnie opisane,uwierz mi historia tego lekarza jest o wiele gorsza,a to co kobiety piszą to wierzchołek góry lodowej. Żal mi tylko żony doktora i ja osobiście z szacunku do niej(znam osobiście) nie roztrząsałabym tego tematu. Są to już osoby starsze,zapewne długo już pracować nie będą. Jeśli ktoś chciałby pozwać to wtedy ujawni swoją tożsamość,a tak po co? Dla Twojego zadowolenia? Pf nie pozdrawiam.
~ niezalogowany
20 listopada 2016r. o 7:35
co za bzdury opisujesz lakarz pawlik to lekarz bardo dobry lekarz leczylam sie u niego ten czlowiek uratowal mi zycie to lekarz z powolania kiedyc byl ordynatorem ginekologi w szpitalu w boleslawcu bardo dbal o swoje pacjetki powinien ci wytoczyc sprawe o nieslawienie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza