Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
22 listopada 2016r. o 12:06
chodzę do ginekologa prywatnie i zostałam skierowana do kardiologa dla płodu, aby sprawdzić zauważona nieprawidłowość.chciałam zapytać może któraś z mam też miała? niby nie zrobie tego nigdzie w bolesławcu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~an niezalogowany
22 listopada 2016r. o 14:18
Wyczytałam, że dr Jeka przyjmuje również w Chojnowie w poniedziałki i środy, ktoś wie, w jakich godzinach? Bo są podane sprzeczne informacje, a na telefon nie mogę się dodzwonić.
~ niezalogowany
22 listopada 2016r. o 14:23
a jaki jest u niego cennik wizyt bo natrafiłam na dwie strony w necie ale koszty są różne

Też się z chęcią dowiem. Jak wygląda koszt wizyty z USG i przykładowo z receptą w razie czego?
~mama niezalogowany
22 listopada 2016r. o 14:42
~nowa21 napisał(a):
~mama napisał(a):
~nowa21 napisał(a): w Biomedzie przyjmuje dr Smoczyński czy któraś z pań chodzi do niego i co może o nim powiedzieć chodzi mi o prowadzenie ciąży i w jakie dni przyjmuje

Witam! Chodziłam do Pana doktora swego czasu i mogę powiedzieć ,że jest bardzo dobrym ginekologiem.Miałam torbiele ,wcześniej chodziłam do innej Pani doktor ale stwierdziłam ,że muszę zmienić lekarza ponieważ nic nie robiła z "tymi"torbielami.Poczytałam w necie o innych ginekologach bo nie wiedziałam do jakiego się wybrać i z przeczytanych opinii wybrałam właśnie dr Smoczyńskiego i nie żałuję! Ale niestety kiedy zaszłam w ciążę i chciałam nadal chodzić do dr to okazało się ,że dr nie prowadzi ciąż,byłam tylko na pierwszej wizycie.Potem znowu musiałam zdecydować do jakiego ginekologa się wybrać,dobrego,który
poprowadzi moja ciążę.I znowu ,czytając opinie zdecydowałam się na dr
J.Downar-Zapolskiego.Teraz kończy mi się 7miesiąc ciąży i polecam z czystym sumieniem dr Downara.Jest bardzo dobrym ginekologiem,poświęca dużo czasu pacjentce,pracuje na nowoczesnym
sprzęcie,miły ,sympatyczny,naprawdę godny polecenia ;) Pozdrawiam
!!
a jaki jest u niego cennik wizyt bo natrafiłam na dwie strony w
necie ale koszty są różne

Odkąd chodzę do dr za każdą wizytę płacę 150zł. Miałam robione usg genetyczne,pobierany wymaz do badania,usg na każdej wizycie.Po prostu każda wizyta 150 zł. ;)
~... niezalogowany
22 listopada 2016r. o 16:44
Kardiolog płodu najbliższy jest we Wrocławiu też jeździłam na kontrolę ale naszczescie wszystko jest wporzadku
~ niezalogowany
22 listopada 2016r. o 17:46
~... napisał(a): Kardiolog płodu najbliższy jest we Wrocławiu też jeździłam na kontrolę ale naszczescie wszystko jest wporzadku

mogę wiedzieć gdzie dokładnie byłaś we wrocławiu ? dzieki
~ niezalogowany
22 listopada 2016r. o 17:46
~... napisał(a): Kardiolog płodu najbliższy jest we Wrocławiu też jeździłam na kontrolę ale naszczescie wszystko jest wporzadku

mogę wiedzieć gdzie dokładnie byłaś we wrocławiu ? dzieki
~... niezalogowany
22 listopada 2016r. o 19:15
Kardiomed przychodnia na ul krynicka 22
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza