Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ja niezalogowany
20 listopada 2016r. o 10:37
Te wszystkie dziwczyny powinny sie zebrac i ciekawe jaka sprawa o znieslawienie za duzo jest kobiet ktore mialy z tym stycznosc wstydza sie tego
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~nowa21 niezalogowany
20 listopada 2016r. o 11:03
w Biomedzie przyjmuje dr Smoczyński czy któraś z pań chodzi do niego i co może o nim powiedzieć chodzi mi o prowadzenie ciąży i w jakie dni przyjmuje
~ja niezalogowany
20 listopada 2016r. o 16:21
Czy ktoś napisał,że on jest złym lekarzem? Ale Wy baby jesteście głupie,tak każdy sobie pisze to tak o dla zabawy. Nie będę dyskutowała z pustakami,bo widzę że i tak nie skumacie.
~ja niezalogowany
20 listopada 2016r. o 16:23
Acha i pamiętajcie że to że ktoś jest ordynatorem,księdzem czy sędzią nie oznacza że jest święty.
~@ niezalogowany
20 listopada 2016r. o 19:34
~ja napisał(a): Czy ktoś napisał,że on jest złym lekarzem? Ale Wy baby jesteście głupie,tak każdy sobie pisze to tak o dla zabawy. Nie będę dyskutowała z pustakami,bo widzę że i tak nie skumacie.

Do "ja"
Też jesteś "babą , jaką ?- głupią" (to twoje słowa), nie musisz dyskutować z PUSTAKAMI (to też twoje słowa) i SKUMAMY(też twoje słowa), ze jesteś pustakiem również !!!
~ja niezalogowany
21 listopada 2016r. o 8:45
Dostosowałam poziom wypowiedzi do odbiorców;)
~mama niezalogowany
21 listopada 2016r. o 19:23
~nowa21 napisał(a): w Biomedzie przyjmuje dr Smoczyński czy któraś z pań chodzi do niego i co może o nim powiedzieć chodzi mi o prowadzenie ciąży i w jakie dni przyjmuje

Witam! Chodziłam do Pana doktora swego czasu i mogę powiedzieć ,że jest bardzo dobrym ginekologiem.Miałam torbiele ,wcześniej chodziłam do innej Pani doktor ale stwierdziłam ,że muszę zmienić lekarza ponieważ nic nie robiła z "tymi"torbielami.Poczytałam w necie o innych ginekologach bo nie wiedziałam do jakiego się wybrać i z przeczytanych opinii wybrałam właśnie dr Smoczyńskiego i nie żałuję! Ale niestety kiedy zaszłam w ciążę i chciałam nadal chodzić do dr to okazało się ,że dr nie prowadzi ciąż,byłam tylko na pierwszej wizycie.Potem znowu musiałam zdecydować do jakiego ginekologa się wybrać,dobrego,który poprowadzi moja ciążę.I znowu ,czytając opinie zdecydowałam się na dr J.Downar-Zapolskiego.Teraz kończy mi się 7miesiąc ciąży i polecam z czystym sumieniem dr Downara.Jest bardzo dobrym ginekologiem,poświęca dużo czasu pacjentce,pracuje na nowoczesnym sprzęcie,miły ,sympatyczny,naprawdę godny polecenia ;) Pozdrawiam !!
~nowa21 niezalogowany
22 listopada 2016r. o 9:50
~mama napisał(a):
~nowa21 napisał(a): w Biomedzie przyjmuje dr Smoczyński czy któraś z pań chodzi do niego i co może o nim powiedzieć chodzi mi o prowadzenie ciąży i w jakie dni przyjmuje

Witam! Chodziłam do Pana doktora swego czasu i mogę powiedzieć ,że jest bardzo dobrym ginekologiem.Miałam torbiele ,wcześniej chodziłam do innej Pani doktor ale stwierdziłam ,że muszę zmienić lekarza ponieważ nic nie robiła z "tymi"torbielami.Poczytałam w necie o innych ginekologach bo nie wiedziałam do jakiego się wybrać i z przeczytanych opinii wybrałam właśnie dr Smoczyńskiego i nie żałuję! Ale niestety kiedy zaszłam w ciążę i chciałam nadal chodzić do dr to okazało się ,że dr nie prowadzi ciąż,byłam tylko na pierwszej wizycie.Potem znowu musiałam zdecydować do jakiego ginekologa się wybrać,dobrego,który poprowadzi moja ciążę.I znowu ,czytając opinie zdecydowałam się na dr J.Downar-Zapolskiego.Teraz kończy mi się 7miesiąc ciąży i polecam z czystym sumieniem dr Downara.Jest bardzo dobrym ginekologiem,poświęca dużo czasu pacjentce,pracuje na nowoczesnym sprzęcie,miły ,sympatyczny,naprawdę godny polecenia ;) Pozdrawiam !!
a jaki jest u niego cennik wizyt bo natrafiłam na dwie strony w necie ale koszty są różne
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza