Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
22 listopada 2016r. o 20:01
~an napisał(a): Wyczytałam, że dr Jeka przyjmuje również w Chojnowie w poniedziałki i środy, ktoś wie, w jakich godzinach? Bo są podane sprzeczne informacje, a na telefon nie mogę się dodzwonić.
co wy w niej widzicie...kolejki po 5 godzin czekania. sprzęt nie najnowszy a wiedza taka sama jak u innych
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~nika niezalogowany
22 listopada 2016r. o 20:43
Ja chodzę do dr Rahmana. Czy jest konieczność to wtedy kieruje na dodatkowe badania. I to na nfz. Jest super bo paniki nie sieje tylko racjonalnie do wszystkiego podchodzi. Z całego serca polecam bo nawet na nfz nie lekceważy i bada super i kieruje na wszystko co się należy.
~ niezalogowany
23 listopada 2016r. o 9:25
Pytam o godziny, w jakich przyjmuje, a nie o opinie o Pani doktor, więc Twoja uwaga jest niepotrzebna.
Chcę to czekam, do innych lekarzy jest po miesiąc czekania i to prywatnie, więc moja sprawa, gdy wolę czekać 5 godzin, niż miesiąc czasu, jeżeli mam nagłą potrzebę.
~ napisał(a):
~an napisał(a): Wyczytałam, że dr Jeka przyjmuje również w Chojnowie w poniedziałki i środy, ktoś wie, w jakich godzinach? Bo są podane sprzeczne informacje, a na telefon nie mogę się dodzwonić.
co wy w niej widzicie...kolejki po 5 godzin czekania. sprzęt nie najnowszy a wiedza taka sama jak u innych
~leo niezalogowany
23 listopada 2016r. o 9:34
doktor jeka przyjmuje w Chojnowie w poniedzialki i środy od 16 do 19
~Kobieta niezalogowany
23 listopada 2016r. o 13:42
Każdy ma prawo się wypowiadać więc po co naskakiwac,popieram wypowiedź ~ są lepsi lekarze niż ona.
~ niezalogowany
23 listopada 2016r. o 19:00
~... napisał(a): Kardiomed przychodnia na ul krynicka 22

za badanie płaciłaś coś ? mam niby skierowanie ale nie wiem czy to jest państwowa przychodnia? dzięki
~ niezalogowany
23 listopada 2016r. o 19:00
~... napisał(a): Kardiomed przychodnia na ul krynicka 22

za badanie płaciłaś coś ? mam niby skierowanie ale nie wiem czy to jest państwowa przychodnia? dzięki
~... niezalogowany
23 listopada 2016r. o 19:38
Jeżeli masz skierowanie oddać lekarza który ma umowę z nfz to nie musisz płacić
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza