Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
8 września 2008r. o 20:52
~ napisał(a): a cóż się stało droga kolezanko,ze nie polecasz tej przychodni?
a dokładnie doktora Z.
jestem ciekawa bo ja też sie zawiodłam na tym lekarzu.

byłam przez dłuższy czas pacjentką dr Z, wszytsko było ok, podczas jednej z wizyt powiedziałam , ze chcę zajść w ciążę i proszę o wskazówki ad. suplementów diety i przebadanie profilaktycznie , bo odstawiam antykoncepcje [ co miesiąc chodziłąm po receptę do dr Z na tabletki]; spojrzał na mnie i ... po badaniu z USG okazało się , że czeka mnie długa droga do potonstwa i długie leczenie : nie jajeczkuję wcale [ na dowód otrzymałam opisane zdjęcie USG] ,ale dr mnie po dłuzszym leczeniu ULECZY; wykupiłam leki i pod wpływem namowy teściowej pojechałąm na konsultacje do Medconceptu własnie [ ze zdjęciem od dr Z i jego lekami], a tu się okazało , że :
1. za zdjęciu wiadć pieke jajo
2.leki , które dostałam działają ANTYKONCEPCYJNIE

po 2 wizytach , w tym monitorowaniu jajeczkowania byłam już absoltunie pewna, ze dr Z się fatalnie pomylił pomimo, że dysponuje dośc nowoczesnym USG : wszystko ze mną byo ok, zaczęłm btać TYLKO FOLIK i 2 miesiace od wizyty byłam w ciąży

po urodzeniu zdrowego dziecka napisałam list do dr Z - mam nadzieję , ze przeczytał
ot moja przygoda z de Z w skrócie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 września 2008r. o 21:38
jednym słowem oszukuje pacjentki dla kasy.ja przekonałam sie po dłuzszym przemyśleniu i analizie pewnych spraw.Dr.sam nawazył sobie piwa i teraz musi to piwo wypic !! !! !!
wiele kobiet jest oszukiwane przez dr.Z.
1744
bartek23
8 września 2008r. o 21:42
kto wie czym się różni ginekolog od psa?????

MENTE ET MALEO
525
#MX nieaktywny
8 września 2008r. o 23:12
bartek23 napisał(a): kto wie czym się różni ginekolog od psa?????

psycholog?;>
~wola niezalogowany
8 września 2008r. o 23:32
drogie panie przecież to nie jest "tajna misja"(doktor Z)chętnie dowiedziałabym się jakie dumnie nosi nazwisko osoba która oszukuje pacjentkę i truje ją antykoncepcją gdy ta chce zajść w ciąże,sama mam zamiar odwiedzić ginekologa i chciałabym wiedzieć kogo nie polecacie.pozdrawiam
~racja niezalogowany
8 września 2008r. o 23:51
~Madoks Opublikowane: 2008-04-08 01:23:39 - IP: axo75.internetdsl.tpnet.pl

~Madoks
Zdjęć: 0

Doktor Ch. jest najgorszym lekarzem w Bolesławcu i najgorszym pod względem kultury lekarzem, z jakim miałam do czynienia przez moje całe dotychczasowe życie. Jest bardzo nieprzyjemny dla pacjentek, bardzo niemiły i niekompetentny. Przekonała sie moja córka, młoda dziewczyna, która przez niego zraziła się do lekarzy. Ma problemy i trzeba było zacząć się leczyć. Zaczęła od doktor J. z Chojnowa, kobieta wspaniała, miła i dobra jako lekarz, ale tak jak któraś z forumowiczek napisala, bardzo droga. Ceni się strasznie. Ma cennik na drzwiach i za wszystko bardzo dużo się płaci. Potem już poszła do doktora Ch., do przychodni. Boże broń! Nigdy więcej! Teraz wcale nie chodzi, bo tak się strasznie zraziła do niego. Podejrzewam, że jak będzie musiała, albo będzie chciała mieć dziecko to zacznie chodzić. Ale to juz sobie zapisałam nazwisko, doktora L. z Zielonej Góry, o którym pisala jedna forumowiczka. Lubie lekarzy dobrych i miłych dla pacjentek. A córka wszystkim koleżankom, które pytają o lekarza, mówi : tylko nie Ch.. Życzę dużo zdrowia i oby każda z nas musiała mieć jak najmniej do czynienia z takimi lekarzami, którzy są w Bolesławcu.

ja jako młoda dziewczyna również trafiłam na tego obleśnego pana z chamskim podejściem do pacjentek,i tak jak pani córka długo miałam wstręt do specjalistów z tej dziedziny,odwiedziłam przychodnię dopiero gdy musiałam ale do tej pory nie chętnie tam zaglądam mimo że Ch. widziałam wtedy pierwszy i ostatni raz

~justyna niezalogowany
9 września 2008r. o 10:03
zaprzeczę pogłoską że doktor c. i b. sa nie mili i zalezy im tylko na pieniadzach . jestem stala pacjentka dr b. niedawno co wyladowalam w szpitalu i mialam fantastyczna opieke zarowno ja jak i moje malenstwo dr c. i b. bardzo o mnie dbali i nadal tak jest jak ide na wizyty kontrolne to zawsze wychodze z usmiechem od lekarza bo jest naprawde bardzo mily i fachowo zajmuje sie kazdym problemem . zreszta to zalezy od kobiety bo dla jednej jest dobry dr p. o ktorym nie powinno sie mowic dr tylko weterynarz i nawet zwierzat nie ppowinien leczyc a dla drugiej pacjentki jest dobra dr szwaj moreno wiec prosze dobrze niech sie zastanowia kobiety co pisza o lekarzach bo na to wyglada ze w boleslawcu nie ma dobrego ginekologa
2684
#Mari nieaktywny
9 września 2008r. o 10:28
A ja polecam dr K. kulturalny, spokojny, b. ciepły i przyjemny. Tak mogę Go podsumować. Zawsze wszystko dobrze wytłumaczy, dokładnie robi badania, nigdy nie lekceważy tego co się do Niego mówi czy pyta, zawsze udzieli wyczerpującej odpowiedzi. To odr. K wykrył mi guza piersi, dzięki zrobieniu usg co wcześniej nawet onkolog takiego badania nie wykonał. Jestem zawsze zadowolona !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza