Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ala niezalogowany
27 sierpnia 2008r. o 18:39
Tak sobie czytam te pochwały tutejszych lekarzy i myślę, że -jak chyba wszędzie w polskiej służbie zdrowia - wszystko jest ok, gdy jesteś "swoją" pacjentką. Ja trafiłam do bolesławieckiego szpitala w sytuacji zagrożenia (miałam rodzić gdzie indziej, ale nie było czasu na jeżdżenie). Nie będę opisywać wszystkich nieprzyjemności, ale odniosę się do chwalonych przed chwilą lekarek. Doktor Szw. bardzo nieprzyjemnie potraktowała mnie na izbie przyjęć, widząc z karty ciąży, że nie leczyłam sie u nikogo z bolesławieckich lekarzy (łącznie z niegrzeczną odzywką na moje pytnie). Natomiast dr Kaczur. przy poronieniu potraktowała mnie jak kolejny "przypadek medyczny", jakich wiele, żadnych słów wsparcia czy pociechy, zamiast tego przy łyżeczkowaniu, gdy wyłam z bólu po "głupim jasiu" (zamiast znieczulenia, co zdziwiło mojego ginekologa), zapytała niegrzecznie: "no i czemu tak wrzeszczysz?". Jednym słowem - są mili i wyrozumiali, ale dla wybranych pcjentek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Tutka niezalogowany
28 sierpnia 2008r. o 9:24
Ala, dr. Sz. jest zawsze nie przyjemna. Ja korzystałam z usług bolesławieckich lekarzy a Sz. na izbie przyjęć potraktowała mnie po chamsku. Dopiero kiedy poleciały z mojej strony gromy basko spuściło z tonu i zrobiło się grzeczniejsze.
Chamstwo na izbie przyjęć to niestety standard.
~Angel niezalogowany
28 sierpnia 2008r. o 21:18
mam pytanie a czy któraś z Pań była może u Pani dr Agrawal we wrocławiu? Slyszałam ze jest bardzo konkretna i rzetelna...
1831
#agastaffbull nieaktywny
29 sierpnia 2008r. o 9:26
~Angel napisał(a): mam pytanie a czy któraś z Pań była może u Pani dr Agrawal we wrocławiu? Slyszałam ze jest bardzo konkretna i rzetelna...

Myślę, że to może się przydać paniom, które wybierają się do dr Agrawal:
http://www.znanylekarz.pl/lekarz-17811-dr-preeti-agrawal-ginekolog-wroclaw.php
~mama niezalogowany
4 września 2008r. o 10:46
~ania napisał(a): dzieki bo od dluzszego czasu szukam dobrego ginekologa w bol - wynik nie istnieje, wiec czy ktos zna jakiego dobrego w legnicy albo we wroc bo tam tez bywam? plis zna ktos? bo w koncu chcialabym jakiegos odwiedzic :)

najlepiej iść we Wrocławiu do przychodni specjalistycznej Mediconcept na Krzyckiej 94
polecam wszystkich lekarzy , a w szczególnośsci : JAROSZ, HALAMA

ps. ciąża, zapobieganie [ mirena], cysty, polipy, mięśniaki itd.
sala zabiegowa na miejscu, dostęp do szpitali we Wrocławiu, zwolnienie lekarskie, wizyta odpłatna
~mama niezalogowany
4 września 2008r. o 10:46
Sekkmet napisał(a): Specjalistyczna Przychodnia Ginekologiczno-Położnicza "OMEGA" Robert Ziółkowski
ul. Starzyńskiego 2c/1 ,
tel: 075-6441400,

NIGDY W ZYCIU!
~ niezalogowany
7 września 2008r. o 21:05
a cóż się stało droga kolezanko,ze nie polecasz tej przychodni?
a dokładnie doktora Z.
jestem ciekawa bo ja też sie zawiodłam na tym lekarzu.
~SZCZERA DO BULU niezalogowany
8 września 2008r. o 17:51
JEŻELI O MNIE CHODZI TO GORĄCO POLECAM WE WROCŁAWIU -MEDI CONCEPT GINEKOLOGIA- I PANIĄ MARTĘ GÓRECKĄ-BALCEREK JEST SUPER.
A JEŻELI CHODZI O PORÓD TO POLECAM J. GÓRĘ I PORÓD AKUSZERSKI ( PŁATNY)WARTO!!!!!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza