Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

1831
#agastaffbull nieaktywny
22 września 2008r. o 18:33
~ napisał(a): duzo wczesniej ludzie przychodza do doktor Kukuly? bo tam liczy sie kolejnosc przyjscia. jest gdzie zaczekac tam?

Ja zawsze staram się być godzinę wcześniej, bo pacjentek naprawdę nie brakuje. Kiedy przychodzę o 15:00 jestem jako pierwsza lub druga, ale już nie raz słyszałam, że jakaś pani przyszła o 15:00 i była szósta! Ostatnio przyszłam tuż przed 15:00 i byłam druga. Doktor przyszedł równo o 16:00, a tuz za nim-7 innych pacjentek, więc w sumie było nas już 9!
Przeważnie na pacjentkę trzeba liczyć u niego 30 minut, więc warto byc wcześniej.
A czeka się albo pod blokiem, albo na klatce schodowej, w zależności, czy uda się wejść do środka. Natomiast doktor przychodzi zazwyczaj punkt 16:00 i wtedy pacjentki czekają w poczekalni pod gabinetem, który mieści się w mieszkaniu w bloku.

Dopisane 22.09.2008r. o godz. 18:33:

Aha, co do doktora Palonki, to wydaje mi się, że on już od dawna jest na emeryturze i nie przyjmuje...Został tylko szyld...Ale jeśli się mylę, to proszę o sprostowanie!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~KOBIETA niezalogowany
23 września 2008r. o 18:25
WITAM
A CZY DOKTOR KUKUŁA MA W SWOIM GABINECIE USG???
~EWA niezalogowany
23 września 2008r. o 18:30
MA
1831
#agastaffbull nieaktywny
23 września 2008r. o 18:44
~EWA napisał(a): MA

Dokładnie tak, i to nie byle jakie, bo 4D i doppler.
Dodam, że wizyta podstawowa (profilaktyczna) obejmuje badanie ginekologiczne, badanie piersi i właśnie USG dopochwowe.
~ niezalogowany
26 września 2008r. o 13:58
bylam u doktora Kukuly i naprawde wszystkim polecam, byla to moja pierwsza wizyta. powiem tyle, doktor jest bardzo mily i kompetentny
1831
#agastaffbull nieaktywny
26 września 2008r. o 14:03
Cieszę się, że podzielasz moje zdanie na jego temat!
87
#assassin nieaktywny
26 września 2008r. o 16:23
agastaffbull napisał(a):
~EWA napisał(a): MA

Dokładnie tak, i to nie byle jakie, bo 4D i doppler.
Dodam, że wizyta podstawowa (profilaktyczna) obejmuje badanie ginekologiczne, badanie piersi i właśnie USG dopochwowe.

Cholerka, nie znam sie na tych przyżądach ginekologicznych ale to chyba fantastyczne, że odkryliśmy 4 wymiar :D
1831
#agastaffbull nieaktywny
26 września 2008r. o 20:12
Do assassin: ja też się nie znam na rodzajach USG, ale informacja o USG 4D zamieszczona jest w najnowszej książce telefonicznej w reklamie gabinetu doktora Kukuły! A po Twoim poście wpisałam w google hasło "USG 4D" i okazuje się, że faktycznie coś takiego istnieje!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.