Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

2964
#magdam nieaktywny
5 lutego 2009r. o 11:06
ulica bławatkowa 4, na osiedlu kwiatowym jak tylko wjedziesz to za przystankiem mzk w lewo i tam jest gabinet, jest szyld także łatwo trafić.
Osobiście do pani doktor chodzę i jestem zadowolona.
polecam!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
5 lutego 2009r. o 17:44
Pani Pawlik, na Zgorzeleckiej :) :) :) :) !! !! !!
~@ niezalogowany
6 lutego 2009r. o 19:46
~ napisał(a): odnosnie pytania o pania D.Jeke.Ja chodzilam do niej przed ciaza ,cala ciaze i po juz nie!!!!!Jest bardzo sympatyczna ale doi na kase jak cholera!!!!Tak wiec polecam ja pania ktore maja nadmiar pieniedzy i niewiedza co z nimi zrobic:)
Co za belkot ,zawsze mozesz chodzic na kase chorych jak Cie nie stac na prywatna opieke .Doktor Jeka jest tansza niz niektorzy Boleslawieccy lekarze .Polecam jest swietna a ceny normalne -wizyta 70 zl.
~ania niezalogowany
6 lutego 2009r. o 20:32
a gdzie ta pani dr.Jeka przyjmuje?
~asia20 niezalogowany
17 czerwca 2009r. o 16:30
hej czy wie ktoś moze w jakim szpitalu pracuje Dr.Ziółkowski? ??
~asia20 niezalogowany
17 czerwca 2009r. o 16:39
POLECAM DR ZIOLKOWSKIEGO JEST NAPRWDE DOBRYM LEKARZEM NIE MOGE UWIERZYC W TO CO TU PISZECIE NA JEGO TEMET!!I ZNOWU NIE MOGE UWIERZYC JAK KTOS MOZE MOWIC O KIMS TAKIM JAK CHOMA I BARTKOWIAK ALBO SZWAJ CZY KACZUROWSKA ZE SA DOBRYMI LEKARZAMI!!!!!!!!
~ niezalogowany
17 czerwca 2009r. o 16:43
~aga napisał(a): Czy doktor Ziółkowski oprocz pracy w swoim gabinecie pracuje też w jakimś szpitalu?
TAK MOJA BRATOWA TAK JAK I JA CHODZILAM DO NIEGO I PRACUJE W KOWARACH W BUKOWCU ONA TAM RODZILA A JA NIESTETY W BOL.!
2186
#piotrek nieaktywny
17 czerwca 2009r. o 17:05
A co w Bolesławcu tak strasznie się rodzi?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.