Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~ niezalogowany
22 lutego 2010r. o 4:58
Tak przyjmuje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 lutego 2010r. o 9:25
~aa napisał(a):
~ddd napisał(a): odradzam doktora Z naciaga pacjentki na kase i niepotrzebnie stresuje .......... porazka jedna wielka

naciaga na kase jak kazdy ,a le pomaga skutecznie jest młodym bardzo dobrze wykształconym lekarzem , ajak naciąga troche na kase to mozna mu to wybaczyc przeciezz nie po darmo sie tyle lat uczył :D

nie wiem po co się uczył, to na nic
wysłałam do niego list, w którym opisałam co myślę o jego praktykach
w moim przypadku albo próbował mnie naciągnąć na terapię pomagającą zajść w ciążę albo popełnił poważny błąd lekarski
wtedy myślałam , że jestem jedyna, czytajac net-widzę , że nie byłam jedyna

zmieiłam dr na innego[ chciałam potwierdzić tą straszną dla mnie diagnozę u innego specjalisty], wszystko okazało sie BZDURĄ , wyrzuciłam recepty i po 8 tygodniach byłam w ciąży[ dr Z przepisał mi leki działające antykoncepcyjnie-dziewczyny jak Wam powie , że bęzdie problem z zajsciem w ciążę natychmiast konsultujcie u innego lekarza]
2352
#zabka97 nieaktywny
22 lutego 2010r. o 18:24
Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z Dr. Zi i tak powszechnie ganionego Ch.

Byłam pod opieka tych panów i tylko dzięki nim mam dwie piękne zdrowe córeczki.
Wręcz odwrotnie pan Kukuła u niego czułam się naciągnięta jak kazał mi zapłacić za receptę 10 zł.

Sorry ale w takim wypadku domagam sie kasy fiskalnej u lekarzy jak nawet sie kasuje za wypisane recepty.

U dr Z mam pięknie wyleczoną nadżerkę, i muszę powiedzieć że opieka prowadzona przez niego jest dla mnie wzorem do naśladowania.
W ciąży znowu miałam zator który cały czas był prowadzony i kontrolowany przez pana CH.
~joanna niezalogowany
22 lutego 2010r. o 18:42
nie rozumiem, co to znaczy dr Z, dr Ch. przeciez oni maja nazwiska i sa znani w tym miescie. jesli ktoś prosi o poradę to nie potrzebuje inicjałów. jestem pacjentką dr Chomy i jestem bardzo zadowolona z opieki. mam spore problemy ze zdrowiem, a doktor jest konkretny, delikatny i taktowny. Wczesniej moim lekarzem był doktor Ziółkowski i nie byłam zadowolona z opieki medycznej. Polecam swojego lekarza, ale każda z nas powinna sama sie zastanowić z kim się jej lepiej współpracuje. Od odpowiedniej opieki ginekologicznej zależy nie tylko nasze życie ale także zycie naszych dzieci. Pozdrawiam
~tadek niezalogowany
22 lutego 2010r. o 19:25
do zabka 97: czego zator miałaś?
~ niezalogowany
15 marca 2010r. o 11:39
~IGA napisał(a): Dobrego ginekologa w Bolesławcu nie ma - uwierzcie mi . Każdy przez was opisywany jest fajny czy fajna gdy się nie jest poważnie chorym i nie ma problemu . od 10 lat próbuję zajść w ciąże i żaden z opisywanych przez was niby dr nic nie zdziałał. Pan Bartkowiak - nie zauważył że w mojej macicy jest trzy guzy i jajniki jak balony - przepisał cilest bo nie miałam miesiączki( szkoda że zapomniał że to jest lek antykoncepcyjny a ja starałam się o dziecko ) , Pan Choma w kółko mówił że muszę przytyć i będzie dobrze ( szkoda tylko że podczas leczenia przez Pana Bartkowiaka przytyłam 26 kilo w 7 tygodni ) później był jeszcze Pan Pawlik, Pani Szwaj i Horbanowicz i szkoda w ogóle o nich wspominać ( nie wiem gdzie kupili dyplom - bo za wiedzę raczej go nie zdobyli ).
Potem pani Pawlik , której jestem wdzięczna i szanuję ją za to , że przyznała że mi nie potrafi pomóc i nie chce eksperymentować na mnie i skierowała mnie do Szczecina . W końcu wylądowałam w Legnicy i Poznaniu - tam też nic. I w końcu Pan Ziółkowski choć nic nie zdziałał to przynajmniej jak na lekarza przystało zaczął od wyników ( wydałam na nie fortunę ) i nie tylko kasa za wizytę się liczyła , zauważył moje guzy i cysty i nawet prawie postawił diagnozę. Leczył w dobrym kierunku i testował dalej to co gdzieś wyczytał gdzie dzwon zabił. W końcu trafiłam przez przypadek do PANA DOKTORA LABERA Z ZIELONEJ GóRY i okazało się że w wynikach i dotychczasowych badaniach wszystko było jasno napisane tylko nasi lekarze nie zauważyli . Doktor Laber w końcu po 10 latach wcześniejszych eksperymentów przez innych lekarzy postanowił diagnozę - mam PCOs i tarczycę . Na szczęście na niego trafiłam a Bóg wysłuchał moich modlitw i wynagrodził moje czekanie. Tylko trzy leki jak metformax, clostilbegyt i bromergon rozwiązały problem. To nie bezpłodność i nie potrzeba in vitro ( choć na nie dawano mi tylko 10 % szans na dziecko ) , to choroba nie groźna na którą cierpi ponad 1/3 kobiet a jej leczenie to ok. 6 miesięcy. Tak więc polecam doktora Labera , niestety nie z Bolesławca.

Iga mam prosbe,jak mozna sie z Tobą skontaktować,mam taki sam problem i chcialabym namiary na tego lekarza.
~ niezalogowany
15 marca 2010r. o 12:57
Niedługo zaczynamy starania o dzidziusia. Opiece którego lekarza się powierzyć? Na każdego jest tutaj coś negatywnego więc chyba będzie problem. A chciałabym aby moja ciąża prowadzona była sumiennie i aby lekarz był przy porodzie.
2352
#zabka97 nieaktywny
15 marca 2010r. o 13:09
~tadek napisał(a): do zabka 97: czego zator miałaś?

W ciąży miałam zatorowość płucną.
Dzięki szybkiej reakcji dr. Chomy, wykonania szybkich badań i dobrej diagnozy jestem na tym świecie ja i moja córeczka.
Dziękuję doktorze :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.