Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

165
#ar nieaktywny
15 marca 2010r. o 13:19
W Bolesławcu można pójść do lekarza, gdy nie ma się problemów i chodzi tylko o zrobienie cytologii. Mi diagnozę PCO postawił dopiero lekarz z Wrocławia i do tej pory u niego jestem (dr Pochwałowski). Co do PCO to tego raczej nie da sie wyleczyć, można zaleczyć, ale nie wyleczyć. Przez długie lata przepisywano mi środki tylko na uregulowanie cyklu, natomiast obecny lekarz powiedział, że nie ma potrzeby aby mnie faszerować lekami i dopóki nie będę chciała zajśc w ciąże,to nie ma potrzeby tracenia pieniędzy na leki. Z PCO można zajść w ciąże i to schorzenie to nie jest koniec świata, warto wówczas przyglądać się swoim cyklom bardziej dogłębnie. Każda może odczytać kolejne fazy w danym cyklu i największe prawdopodobieństwo w których dniach może zajść w ciąże. Wystarczy tlko systematyczność i trochę wiedzy.

Także polecam wyżej wymienionego lekarza.

ar
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kobieta niezalogowany
15 marca 2010r. o 16:43
moze ktos wie wq jakis godz i w jakie dni przyjmuje dr Grazyna Pawlik na Zgorzeleckiej?? z gory dziekuje za odp
2945
Mgosia
15 marca 2010r. o 17:31
Jakiś czas temu, przyjmowała prywatnie, po godzinie 16 w poniedziałki . Ale w tygodniu przyjmuje na kasę chorych , najlepiej zadzwonić tel. do przychodni 7343444

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4026
#bunnykill nieaktywny
15 marca 2010r. o 21:26
w poniedziałki po południu prywatnie, reszte dni na kase chorych ale trzeba czekać z miesiąc. Ciężarne na kase chorych nie czekaja ;) Super doktorka

dwie najkrotsze odpowiedzi: Tak i Nie, wymagaja najdluzszego zastanowienia.
~wm niezalogowany
15 marca 2010r. o 22:32
ja juz nie mam siły walczyc o dzidziusia,10 lat sie staram i nic.jestem posiadaczka pcois i nie sadze ze kiedykolwiek zajde w ciaze,chodzilam do roznych lekarzy,bralam przerozne leki i nic ciagle nic.czy ktorejs wlascicielce pco udalo sie zajsc w ciaze i jakim cudem.bo czytam opinie i widze ze jest to mozliwe a ja jakos w to nie moge uwierzyc.
~moja kolezanka niezalogowany
16 marca 2010r. o 8:23
~wm napisał(a): ja juz nie mam siły walczyc o dzidziusia,10 lat sie staram i nic.jestem posiadaczka pcois i nie sadze ze kiedykolwiek zajde w ciaze,chodzilam do roznych lekarzy,bralam przerozne leki i nic ciagle nic.czy ktorejs wlascicielce pco udalo sie zajsc w ciaze i jakim cudem.bo czytam opinie i widze ze jest to mozliwe a ja jakos w to nie moge uwierzyc.

z tą samą diagnozą z WB przyjechała moja koleżanka 3 lata temu, słabo wtedy znała angielski więc , żeby się wszstkiego dowiedzieć odwoedziła lekarza we Wrocławiu, Alan urodził się szczęśliwie 3 tygodnie temu - odwiedziła Mediconcept we Wrocławiu i po terapii tam udało się zajść w ciążę
165
#ar nieaktywny
16 marca 2010r. o 12:54
Do wm,

poczytaj trochę to forum http://forum.28dni.pl/discussion/202/zespol-policystycznych-jajnikow-pcos/

polecam również całą tę stronę, może coś Ci pomoże.

pozdrawiam

ar
~cieżarna niezalogowany
16 marca 2010r. o 13:13
bunnykill napisał(a): w poniedziałki po południu prywatnie, reszte dni na kase chorych ale trzeba czekać z miesiąc. Ciężarne na kase chorych nie czekaja ;) Super doktorka

a wiesz moze w jakie dni i w jakich godz?? to wazne a pod podany numer nie moge sie dzisiaj dodzwonic, wyslalam nawet tam meza ale zamkniete
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza