Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~JA niezalogowany
16 marca 2010r. o 16:41
Ja znów uważam że dzięki lekarzom z Bolesławieckiego szpitala za miesiąc na świat przyjdzie moja córcia. Trafiłam do dr. Horbaniowicz która mnie odpowiednio kierowała na badania. Po kilku podstawowych badaniach, dała mi skierowania na badanie drożności jajowodów,i z tym właśnie skierowaniem trafiłam na oddział gdzie lekarz który miał to wykonać zaproponował mi trochę bardziej skomplikowane badanie-LAPAROSKOPIE. Dobrze że się zgodziłam,bo dzięki temu wyszło na jaw że mam policystyczne jajniki,które w trakcie badania zostały "nacięte" a za dwa miesiące zaszłam w ciąże... Gdyby nie to może do teraz nie postawiono by mi diagnozy. pozdrawiam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ggosiaczek niezalogowany
16 marca 2010r. o 20:57
A czy ktoś wie coś na temat doktor Danuty Jeka ?? Czytałam o niej dużo miłych słów czy ktoś wie w jakie dni przyjmuje i ile kosztuje wizyta ??
165
#ar nieaktywny
16 marca 2010r. o 21:06
Pani dr Jeka jest miłą osobą, nie mogłabym nic złego o niej napisać, dopóki nie trafiłam na lekarza o którym wspomniałam wyżej. Pani Jeka przepisywała mi różne leki bez robienia badań hormonalnych, jak również po prostych dolegliwościach jakie miałam nie postawiła diagnozy. Dopiero obecny lekarz powiedział, że mam PCO. I okazało się, że to wszystko co mam, są to przykłady książkowe.

Z mojego doświadczenia jeszcze raz powiem, że do żadnego specjalisty nie chodzę w Bolesławcu. To się tyczy również dentystów.
~ggosiaczek niezalogowany
16 marca 2010r. o 21:14
ar napisał(a): Pani dr Jeka jest miłą osobą, nie mogłabym nic złego o niej napisać, dopóki nie trafiłam na lekarza o którym wspomniałam wyżej. Pani Jeka przepisywała mi różne leki bez robienia badań hormonalnych, jak również po prostych dolegliwościach jakie miałam nie postawiła diagnozy. Dopiero obecny lekarz powiedział, że mam PCO. I okazało się, że to wszystko co mam, są to przykłady książkowe.

Z mojego doświadczenia jeszcze raz powiem, że do żadnego specjalisty nie chodzę w Bolesławcu. To się tyczy również dentystów.

Dzięki :)
~Asik niezalogowany
17 marca 2010r. o 9:10
Calą ciaże chodziłam do doktor Jeki jest dobra i mila. Tylko droga. Ja chodziłam do niej w Chojnowie. Przy drugiej ciazy wybrałabym jednak innego lekarza, bardziej przejmujacego sie pacjentka.
~ niezalogowany
17 marca 2010r. o 9:19
A ja dwie ciąże chodziłam do dr Jeki i się bardzo przejmowała. Jest droga, ale warto zapłacić za dobrą opiekę. I przy drugiej ciąży uratowała moje dziecko, bo zrobiła szybką cesarkę, mimo, że położne nalegały na poród naturalny, bo przecież dziecko już prawie widać.
~ niezalogowany
17 marca 2010r. o 19:53
~Asik napisał(a): Calą ciaże chodziłam do doktor Jeki jest dobra i mila. Tylko droga. Ja chodziłam do niej w Chojnowie. Przy drugiej ciazy wybrałabym jednak innego lekarza, bardziej przejmujacego sie pacjentka.

Droga to znaczy ile za wizyte ?? ??
3028
#clasta nieaktywny
18 marca 2010r. o 7:13
120zl (badanie plus usg, przyp.ciaza), sama wizyta 80zl a cytologia chyba 30zl.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.