Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~? niezalogowany
18 marca 2010r. o 7:55
bunnykill napisał(a): w poniedziałki po południu prywatnie, reszte dni na kase chorych ale trzeba czekać z miesiąc. Ciężarne na kase chorych nie czekaja ;) Super doktorka

Trzeba się rejestrować na prywatną wizytę ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~wm niezalogowany
18 marca 2010r. o 10:22
ar napisał(a): Do wm,

poczytaj trochę to forum http://forum.28dni.pl/discussion/202/zespol-policystycznych-jajnikow-pcos/

polecam również całą tę stronę, może coś Ci pomoże.

pozdrawiam

ar

na temat tej choroby to ja wiem wszystko,borykam sie z nia od16lat.a ciazy jak nie ma to nie ma,pomimo ze leczylam sie u przeroznych lekarzy i żaden mi nie pomogl
~justyna niezalogowany
22 marca 2010r. o 17:10
wiecie moze w jakich godzinach przyjmuje Maciej Pawlik
2350
#Katarzyna nieaktywny
22 marca 2010r. o 18:11
Dr Pawlik przyjmuje we wtorki i czwartki od 8 do 13, a w środy i piątki od 13 do 20. Pozdrawiam :)
~ niezalogowany
21 maja 2010r. o 14:04
~ napisał(a):
~ciężarna napisał(a):
Buli napisał(a): kukuła robi w 4D
a jaki koszt???

Dokładnie, Kukuła ma USG 4D. Wizyta z USG dopochwowym i cytologią kosztuje teraz 120 zł.

Mam pytanko i prośbę -Czy doktor Kukuła przyjmuje nadal na Konstytucji 3 Maja?I czy ma ktoś numer tel.Bardzo proszę o tel.jeśli ktos posiada bo tu jest tyle stron że ciężko znaleść a nie wiem czy się coś nie zmieniło.Dziękuję.:)
~polecam niezalogowany
21 maja 2010r. o 14:07
Wiktor Jarosz i piotr Halama - Wrocław ul. Krzycka
przychodnia mediconcept
~ niezalogowany
21 maja 2010r. o 14:22
Mam pytanko i prośbę -Czy doktor Kukuła przyjmuje nadal na Konstytucji 3 Maja?I czy ma ktoś numer tel.Bardzo proszę o tel.jeśli ktos posiada bo tu jest tyle stron że ciężko znaleść a nie wiem czy się coś nie zmieniło.Dziękuję.:)
~odpowiedź niezalogowany
21 maja 2010r. o 14:28
~ napisał(a): Mam pytanko i prośbę -Czy doktor Kukuła przyjmuje nadal na Konstytucji 3 Maja?I czy ma ktoś numer tel.Bardzo proszę o tel.jeśli ktos posiada bo tu jest tyle stron że ciężko znaleść a nie wiem czy się coś nie zmieniło.Dziękuję.:)

Nic się nie zmieniło, przyjmuje od 16:00 w pon., śr. i piątki. Telefon (często odbiera go żona)-698 940 059
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Nowe domy!