Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

4947
#KAMELEON nieaktywny
12 września 2010r. o 9:11
a ja mam pytanie do obecnych badz bylych pacjentek doktora Ziólkowskiego...
Kobiety u ktorych doktor wykrył zespol policystycznych jajnikow, jakie mialy tego objawy? bo przeciez jakies musialy byc....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4747
#vitani91 nieaktywny
12 września 2010r. o 9:22
Bardzo polecam Dr. Mariusza Bartkowiaka. jestem w 27 tygodniu ciąży i od samego poczatku chodziałam wlasnie do niego. zawsze mozna go o wszzystko zapytac jak sie nie wie i zawsze pomoze i wytlumaczy. naprawde polecam :) :D
1401
#Iwona nieaktywny
12 września 2010r. o 9:52
porod rodzinny - pod warunkiem ze chodzi sie do szkoly rodzenia albo uzyska sie zgode pani ordynator..
~xxx niezalogowany
12 września 2010r. o 10:43
tu ich nie ma weterynarz ma wiecej pojęcia niż ci psełdo ginekolodzy co niw którzy przeszli do lubania tylko gabinety mają tu i kasuja i tacy mili bo za kase a pojecia zero a czesc została tu w szpitalu nawet jest ordynatorem a nie ma zielonego pojecia co robi jak ktos taki może wogóle się zajmowac ludzmi gdzie zwierzaka było by szkoda.CHAŃBA I NIC WIECEJ
4947
#KAMELEON nieaktywny
12 września 2010r. o 13:12
no właśnie za kase to każdy miły.......
4096
#Alicee nieaktywny
19 września 2010r. o 11:56
Ja chodzę do dr Pawlika. Dużo osób na niego narzekało, ale ja jakoś nie mam zastrzeżeń i mam nadzieje, że mieć nie będę :)

~Nicolaa niezalogowany
19 września 2010r. o 13:20
Chodziłam do P. Ziółkowskiego, stwierdził u mnie zespół policystycznych jajników oraz przepisał tabletki antykoncepcyjne. Po kilku miesiącach poszłam do innego lekarza, który zrobił mi ponownie USG i stwierdził, że jajniki mam całkowicie zdrowe :-)) Nie polecam tego lekarza, to naciągacz.
~Nicolaa niezalogowany
19 września 2010r. o 13:21
~ napisał(a):
~JA napisał(a): Mi niestety dr Z. też wmawiał PCO...ale skonsultowałam to z innym lekarzem (w Stomadencie, bo maja tam bardzo dobre i dokładne USG) i okazało sie, ze nic złego nie dzieje się. Szkoda, ze zrobiłam to dopiero po 6 miesiacach niepotrzebnego leczenia :( ale myślalam ze dr Z. wie co robi..myliłam sie

niestety nie wie i chyba PCO wmawia co drugiej kobiecie to jest bardzo powazny zespol i nie mozna go bagatelizowac musi zaistniec kilka czynnik do jego stwierdzenia a pan Z rzuca sobie diagnoze od tak cytat z mojej wizyty " Ma pani pco ale narazie nie bedziemy sie tym zajmowac prosze sobie poczytac na internecie" :|

dokładnie miałam tak samo!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.