Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~xx niezalogowany
2 listopada 2010r. o 8:21
ja miałam jeszcze lepsza historie mi to raka wmowil ... kazal badania szybko robic na operacje do karpacza czy gdzie to juz bylo zapisal i juz mial mnie ciac ... ,masakra wyniki wyszly dobre ale on twierdzil ze trzeba opetracja ... zawala masakra 2 dzieci male szok co z nimi bedzie jak mnie pokroja i pojde do piachu 2 tyg zwala mialam az sie wkurzylam i poszlam kolejny raz ale do innego lekarza sie okazala ze guzow nie ma wyniki super zdrowa i zadne operacje niepotrzebne wydalam ponad tys zl na badania wizyty bezsensowne ... omijajcie doktora Z z daleka po 2 wizycie zaczyna kase ciagnac ........ wiec uwazajcie juz pewnie pol miasta sie leczylo u niego ale ostrzegam wymysla kroi zdrowe osoby szok ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pacjentka niezalogowany
2 listopada 2010r. o 10:33
Poleccie który ginekolog przepisze tabletki antykoncepcyjne na recepte?Chodzi mi ze zniżka na te tabletki?Dziękuje za info.
~ niezalogowany
5 listopada 2010r. o 12:59
kto wie cos na temat dr horbanowicz?
~ niezalogowany
5 listopada 2010r. o 17:18
~pacjentka napisał(a): Poleccie który ginekolog przepisze tabletki antykoncepcyjne na recepte?Chodzi mi ze zniżka na te tabletki?Dziękuje za info.
każdy , tabletki anty tylko na recepte dziecko!
~do "pacjentki" niezalogowany
5 listopada 2010r. o 17:21
~pacjentka napisał(a): Poleccie który ginekolog przepisze tabletki antykoncepcyjne na recepte?Chodzi mi ze zniżka na te tabletki?Dziękuje za info.

Wszystkie tabletki antykoncepcyjne są na receptę, nie ma tabl. anty bez recepty! I nie ma żadnych zniżek na nie, wszędzie są pelnopłatne.
4668
#Anonim4668 nieaktywny
5 listopada 2010r. o 18:46

oj oj ojjjj będą dzieci ...będę dzieci ...cała drużyna :(:(:(
~bett boop niezalogowany
4 stycznia 2011r. o 19:44
czy ktos moze mi powiedziec u ktorego ginekologa ( w boleslawcu oczywiscie) mozna wykonac fotokoagulacje i jaki jest koszt takiego zabiegu .z gory dziekuje za odpowiedz

A propo dobrego ginekologa polecam dr L. Kukułe.
~ niezalogowany
4 stycznia 2011r. o 20:15
ja chcialabym sie dowiedziec, ktora z mam chodzila do pani Horbanowicz,w szpitalu?
czy wogole ona kiedykolwiek robi usg?bylam tam raz i nie wiem na jakiej podstawie stwierdza,ze dziecko rozwija sie prawidlowo..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.