~ napisał(a):Ojjj ze Szwajową też miałam doczynienia odbierała mój poród to była rzeżnia,ona traktuje kobiety w ciąży jak zwierzeta ;( ;(~magda napisał(a): jak to możliwe że szwajowa jest ordynatorką? nie byłam jej pacjentką ale widziałam na oddziale jakie rzeczy wyprawia i bzdury wygaduje , nie zapomne do końca życia dziewczyny którą skrzywdziła swoja złą decyzją poród kleszczowy zamiast cesarki , nacieła krocze aż do odbytu , a dziecko tak ciągła nie umiejętnie kleszczami ,że w główce dziecka powstały krwiaki i dziecko upośledzone do końca zycia a potem przychodziła do płaczacej dziewczyny na oddział ikrzyczała ze to jej wina, to był horror dla tej dziewczyny
też się dziwiłam że ona jest w B-cu ordynatorem ale po prostu chyba nikt inny nie chce, Bartkowiak odszedł na "prywatne" bo tam więcej kasy ma, no i nie było lepszego kandydata na to stanowisko skoro ona została ordynatorem... ;(
~ napisał(a): a gdzie przyjmuje dr Kukuła? wiem że na Konstytucji 3 maja tylko on ma gabinet w domu czyu w przychodni?? i od której strony bliżej od biedronki czy lipowej itd??
~ja napisał(a):~polecam napisał(a): Kukuła
Halama - Wrocław
odradzam
Pawlikowie
Ziółkowski
Czemu odradzasz "Pawlikowie" i "Ziółkowskiego"?
Kandi84 napisał(a): Mam namiary na bardzo fajną Pani doktor z Lubania bardzo świetny ginekolog polecam gorąco o to namiary Olga Komendzińska tel. 500-266-616.pozdrawiam