Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

4564
#heee nieaktywny
30 sierpnia 2010r. o 19:54
~ napisał(a):
~magda napisał(a): jak to możliwe że szwajowa jest ordynatorką? nie byłam jej pacjentką ale widziałam na oddziale jakie rzeczy wyprawia i bzdury wygaduje , nie zapomne do końca życia dziewczyny którą skrzywdziła swoja złą decyzją poród kleszczowy zamiast cesarki , nacieła krocze aż do odbytu , a dziecko tak ciągła nie umiejętnie kleszczami ,że w główce dziecka powstały krwiaki i dziecko upośledzone do końca zycia a potem przychodziła do płaczacej dziewczyny na oddział ikrzyczała ze to jej wina, to był horror dla tej dziewczyny

też się dziwiłam że ona jest w B-cu ordynatorem ale po prostu chyba nikt inny nie chce, Bartkowiak odszedł na "prywatne" bo tam więcej kasy ma, no i nie było lepszego kandydata na to stanowisko skoro ona została ordynatorem... ;(
Ojjj ze Szwajową też miałam doczynienia odbierała mój poród to była rzeżnia,ona traktuje kobiety w ciąży jak zwierzeta ;( ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3053
#iga1 nieaktywny
30 sierpnia 2010r. o 22:06
~ napisał(a): a gdzie przyjmuje dr Kukuła? wiem że na Konstytucji 3 maja tylko on ma gabinet w domu czyu w przychodni?? i od której strony bliżej od biedronki czy lipowej itd??

Konstytucji 3-go Maja 5/5, 59-700 Bolesławiec
Tel.: (75) 734-55-15
na tym osiedlu są dwie biedronki :P
w sumie to bliżej Lipowej, Staszica niż np.Dolnych Młynów
~Karolina niezalogowany
30 sierpnia 2010r. o 22:47
Kukula? Nie rozsmieszajcie mnie. Byłam u niego stwierdził torbiele na jajnikach.poszłam do innego okazało się że nie ma żadnych torbieli. I nigdy nie było. Kasę wziął nawet cytologi nie zrobił. Z tego co wiem co 2 mówi że ma torbiele. Nie ważne czy młoda czy starsza. Ważne że ma stale źródło dochodu.120zł droga nie chodzi i z nieba nie leci. Nie warto iść do niego. Co to za lekarz że gada takie rzeczy skoro nic tam nie miałam.? Ma bujna fantazję albo się nie zna.. Powodzenia.
~ niezalogowany
31 sierpnia 2010r. o 0:40
~ja napisał(a):
~polecam napisał(a): Kukuła
Halama - Wrocław

odradzam
Pawlikowie
Ziółkowski

Czemu odradzasz "Pawlikowie" i "Ziółkowskiego"?

1. P zaproponowali mojemu szwagrowi usunięcie ciąży żony-bo wody podobno zielone. Na szczęście dziecko zdrowe piekne i w gimnazjum. Urodzone we Wrocławiu
2. Z mojej żonie wmawiał choroby uniemozliwiające zajście ciąże , w tym brak jajeczkowania-konsultacja z innym lekarzem wykazała rażącą niechlujnośc tego lekarza. Ciąża zdrowa, dziecko zdrowe, żona też- sukces, jak również odejście z przychodni dr Z

polecam:
Jastrzębski, Jeka, Jarosz, Halama, Stępińska, Pavlkow
4352
#enter nieaktywny
31 sierpnia 2010r. o 0:49
mnie też się przyda dobry ginekolog
~ niezalogowany
31 sierpnia 2010r. o 9:11
A jak to jest z porodem rodzinnym w B-wcu jesli chodzi sie do lekarza nie pracującego w naszym szpitalu?
4854
#Kandi84 nieaktywny
31 sierpnia 2010r. o 10:21
Mam namiary na bardzo fajną Pani doktor z Lubania bardzo świetny ginekolog polecam gorąco o to namiary Olga Komendzińska tel. 500-266-616.pozdrawiam
4382
#rusalka nieaktywny
31 sierpnia 2010r. o 10:31
Kandi84 napisał(a): Mam namiary na bardzo fajną Pani doktor z Lubania bardzo świetny ginekolog polecam gorąco o to namiary Olga Komendzińska tel. 500-266-616.pozdrawiam

zgadzam sie .. przemila pani doktor,ciepła ,zyciowa.. razem z dr.Choma wykonywali u mnie cc ... gdyby ie to,ze nie chce wiecej dzieci dalabym im sie pokroic jeszcze raz:) super przeprowadzony zabieg w milej niestresujacej atmosferze,delikatnie,bez powiklan .. szybko doszlam do siebie i moglam cieszyc sie maluszkiem ... mialam znieczulenie pp,anestezjolog spisal sie doskonale ..jestem pod wrazeniem lekarzy z Lubania ,polecam pania doktor jak i dr.Choma ..na dyzurze bardzo troskliwie zajmowal sie mna i druga pacjentka po cc ,chociaz zadna z nas nie chodzila do niego w czasie ciazy :)

Człowiek ma to,na co się zgadza .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.