NIE POLECAM dr Chomy ani Bartkowiaka !! To od nich zaczęły się moje wszystkie problemy ginekologiczne.
Gdy kilka lat temu okazało się, ze moja wczesna ciąża jest martwa dr Choma skierował mnie na zabieg usunięcia martwego płodu. Zabieg przeprowadził on sam. Był to największy ból jaki kiedykolwiek odczułam!! bez znieczulenia ogólnego, tylko jakiś głupi jaś i znieczulenie miejscowe. Po paru godzinach wypisano mnie do domu bez żadnych leków!! W domu przeżylam kolejne męczarnie, przez dwa dni nie moglam sie nawet ruszyć, do tego dostałam goraczki i zaczął pecznieć mi brzuch. stwierdziłam,że tak być nie może wiec spowrotem doczołgałam się do szpitala, tym razem przyjął mnie dr Bartkowiak, który stwierdził ze krew i resztki które powinny byc wydalone, nadal zalegają we wnętrzu, bo utworzył się balonik. Dr przebił to palcami (koszmarny ból) krew sie polała i wysłał do domu bez żadnych leków!! Gdy przyszła kolej na wizyte kontrolną (już w prywatnym gabinecie) okazało się, że w wyniku ostrego zapalenia mam zwapnienia na jajnikach i ogromna torbiel czy wodniaka na jednym z jajników. otrzymałam kolejne skierowanie na zabieg, ale tym razem nie bylam naiwna i zasięgłam porady u innych lekarzy. Dr z wrocławia polecił żebym tego nie ruszała i kilka lat miałam spokoj.
Teraz znów piekło się zaczęło, a wszystko przez to, że panowie nie przepisali mi żadnych leków przeciwzapalnych, a ja niedoswiadczona i ledwo przytomna nawet sie o nie nie upomniałam. :(
Sama szukam dobrego lekarza, byłam juz prawie u wszystkich w B-c i żadnego nie jestem w stanie polecić. W piątek wybieram się do Jeki, zobaczymy jak będzie.
dziewczyny dobra rada szukajcie ginekologa w innym miescie bo tu ich brak ja tez byłam kiedyś naiwna i wierzylam im tu wszystkim teraz jestem bezplodna z ich winy
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.