~bolesławianka napisał(a): w jakich dokładnie godzinach przyjmuje Dr Jeka?? od 10-18 czy od 15-18?? :)
edzia25 napisał(a): Do dr Renaty Horbanowicz chodziłam przed i w trakcie ciąży. Jest b. dobra w tym co robi. Dalej będę chodzic do niej na kontrole. Sympatyczna kobieta, która wie co robi. Przyjmuje na ul. Piaskowej i w przychodni przy szpitalu (w szpitalu jest się łatwiej zarejestrować)A ja nie polecam tej pani ona nie potrafila mi zrobic badania usg w szpitalu i przez nia wierzylam ze moje dziecko zyje ze nie poronilam jednak rano przyszedl inny lekarz zrobil badanie i okazalo sie ze poronilam i dziecka nie ma tak wiec ta pani to chyba minela sie z powolaniem bo jak lekarz na dyzurze w szpitalu nie potrafi obslugiwac aparatu do usg paranoja ;(
~ napisał(a): A ja mam pytanie do Mam i wszystkich starających się o dziecko :-)
Po jakim czasie udało się Wam zajść w ciążę lub jak długo już próbujecie począć dzidziusia ?
~Jam napisał(a): Ta Pani dr.H stwierdziła, że mam w 6 m-cu rozwarcie na 1,5 cm i mam zostać na oddziale na podtrzymaniu i była wyjątkowo nieuprzejma. Pojechałam do Legnicy z myślą, że jak mam rodzić przedwcześnie to tylko tam bo mają sprzęt dla wcześniaków. Okazało się jednak, że mam szyjkę na 5 cm także to rozwarcie to jakaś dziwna sprawa. Córcie urodziłam po terminie :) i trwało to baaardzo długo bo szyjka i następnie rozwarcie powoli następowały.horbanowicz nie powinna byc ginekologiem.......napisze na priv....jesli ktoś jest ciekawy mojej historii z ta panią
Ta kobieta to zagrożenie dla ludzi taka diagnoza położnika jest niewybaczalna :(
~ napisał(a): A ja mam pytanie do Mam i wszystkich starających się o dziecko :-)
Po jakim czasie udało się Wam zajść w ciążę lub jak długo już próbujecie począć dzidziusia ?