Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Kasia niezalogowany
19 stycznia 2011r. o 18:49
Czy doktor Kukuła przyjmuje tylko w Bolesławcu? jeśli tak to w jakich godzinach?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 stycznia 2011r. o 19:14
~bolesławianka napisał(a): w jakich dokładnie godzinach przyjmuje Dr Jeka?? od 10-18 czy od 15-18?? :)

od 10 do 23 :-D
~ niezalogowany
19 stycznia 2011r. o 19:30
edzia25 napisał(a): Do dr Renaty Horbanowicz chodziłam przed i w trakcie ciąży. Jest b. dobra w tym co robi. Dalej będę chodzic do niej na kontrole. Sympatyczna kobieta, która wie co robi. Przyjmuje na ul. Piaskowej i w przychodni przy szpitalu (w szpitalu jest się łatwiej zarejestrować)
A ja nie polecam tej pani ona nie potrafila mi zrobic badania usg w szpitalu i przez nia wierzylam ze moje dziecko zyje ze nie poronilam jednak rano przyszedl inny lekarz zrobil badanie i okazalo sie ze poronilam i dziecka nie ma tak wiec ta pani to chyba minela sie z powolaniem bo jak lekarz na dyzurze w szpitalu nie potrafi obslugiwac aparatu do usg paranoja ;(
~boleslawianka niezalogowany
19 stycznia 2011r. o 20:24
no to jak w końcu?? :> w ogóle ona dobra jest??
~Jam niezalogowany
19 stycznia 2011r. o 20:31
Ta Pani dr.H stwierdziła, że mam w 6 m-cu rozwarcie na 1,5 cm i mam zostać na oddziale na podtrzymaniu i była wyjątkowo nieuprzejma. Pojechałam do Legnicy z myślą, że jak mam rodzić przedwcześnie to tylko tam bo mają sprzęt dla wcześniaków. Okazało się jednak, że mam szyjkę na 5 cm także to rozwarcie to jakaś dziwna sprawa. Córcie urodziłam po terminie :) i trwało to baaardzo długo bo szyjka i następnie rozwarcie powoli następowały.

Ta kobieta to zagrożenie dla ludzi taka diagnoza położnika jest niewybaczalna :(
1819
lika81
20 stycznia 2011r. o 0:18
~ napisał(a): A ja mam pytanie do Mam i wszystkich starających się o dziecko :-)

Po jakim czasie udało się Wam zajść w ciążę lub jak długo już próbujecie począć dzidziusia ?

Ja odstawilam tabletki w maju... ale tak na serio to od wrzesnia nie uwazamy tylko dobrze sie bawimy:) i jak narazie nic sie nie dzieje... wiec mam nadzieje ze cos sie wkrotce "urodzi" :)
4576
#nicolette nieaktywny
20 stycznia 2011r. o 0:22
~Jam napisał(a): Ta Pani dr.H stwierdziła, że mam w 6 m-cu rozwarcie na 1,5 cm i mam zostać na oddziale na podtrzymaniu i była wyjątkowo nieuprzejma. Pojechałam do Legnicy z myślą, że jak mam rodzić przedwcześnie to tylko tam bo mają sprzęt dla wcześniaków. Okazało się jednak, że mam szyjkę na 5 cm także to rozwarcie to jakaś dziwna sprawa. Córcie urodziłam po terminie :) i trwało to baaardzo długo bo szyjka i następnie rozwarcie powoli następowały.

Ta kobieta to zagrożenie dla ludzi taka diagnoza położnika jest niewybaczalna :(
horbanowicz nie powinna byc ginekologiem.......napisze na priv....jesli ktoś jest ciekawy mojej historii z ta panią
;( ;( ;(

,,Tajemnica człowieczeństwa kryje się w tęsknocie za tajemnicą wszechrzeczy.,,
~ niezalogowany
20 stycznia 2011r. o 9:40
~ napisał(a): A ja mam pytanie do Mam i wszystkich starających się o dziecko :-)

Po jakim czasie udało się Wam zajść w ciążę lub jak długo już próbujecie począć dzidziusia ?

niewiem ile ty sie starasz ale duzo pszeszlam jak chcesz wyslij mi meila albo gg to napisze wiecej i podam namiary na wyjatkowego lekarza
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.