Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

5814
ejzi11
20 stycznia 2011r. o 13:24
Osiem lat temu pan Ziółkowski stwierdził u mnie martwą ciążę,byłam już umówiona na zabieg (stwierdził brak tętna płodu swoim wewnątrzmacicznym usg)....coś mnie tchnęło,poszłam do innego lekarza,nie powiedziałam,że byłam u Ziółkowskiego i nic na temat postawionej wówczas diagnozy...I dziękuję Bogu,bo mam teraz wspaniałą 7 letnią córeczkę,a gdybym uwierzyła wtedy Ziółkowskiemu,poprostu by jej nie było i wątpię czy dowiedziałabym się kiedykolwiek,że usunął mi żywe dziecko....?Przestrzegam przed nim i jego diagnozami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5272
#owocelesne nieaktywny
20 stycznia 2011r. o 13:54
mialam podjrzenie chalmydi ale zrobilam posiew i wyszly inne bakterie..ktorych nie moge wyleczyc
~. niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 14:11
pilnie potrzebuje dostac sie dzisiaj do dobrego ginekologa! prosze o jakies namiary
~Oaza niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 14:15
Napewno w Bolesłąwcu takie nie znajdziesz.
~ niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 14:21
hehe, a ten cały D.kukułka przegladma ofrum i podobno dobry? kiedy przyjmuje ???
~marta niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 15:12
Czy ktoś chodzi do doktora Jastrzębskiego w Lubaniu
~ niezalogowany
24 stycznia 2011r. o 15:35
DR Kukuła przyjmuję w poniedziałki, środy i piątki
5272
#owocelesne nieaktywny
24 stycznia 2011r. o 16:48
czy któras z kobiet wyleczyla w Bolesławcu u jakiegos lekarza nawracajaca grzybice pochwy?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!