~ napisał(a): ~ napisał(a): Dobrze że go teściowa zabrała zza lady bo handlowiec z niego żaden nie wie co ma na sklepie. Przykre ale przwdziwe :/
Pracownik z niego jak z koziej d... trąba
Wyrażanie opinii na temat pracowników należy raczej do pracodawcy nie do forumowiczów no ale szczerze przyznam, że śmieszą mnie wasze wypowiedzi. Co do ogółu to raczej ocena mojej pracy przez jakiś anonimów nie ma nic wspólnego z tematem tego wątku więc nie wiem po co to piszecie ale jak wam lżej to proszę bardzo chętnie poczytam jak nie macie już nic do powiedzenia na temat :)
Dopisane 28.01.2012r. o godz. 14:24:
MichalGromadka napisał(a): ~ napisał(a): ~ napisał(a): Dobrze że go teściowa zabrała zza lady bo handlowiec z niego żaden nie wie co ma na sklepie. Przykre ale przwdziwe :/
Pracownik z niego jak z koziej d... trąba
Wyrażanie opinii na temat pracowników należy raczej do pracodawcy nie do forumowiczów no ale szczerze przyznam, że śmieszą mnie wasze wypowiedzi. Co do ogółu to raczej ocena mojej pracy przez jakiś anonimów nie ma nic wspólnego z tematem tego wątku więc nie wiem po co to piszecie ale jak wam lżej to proszę bardzo chętnie poczytam jak nie macie już nic do powiedzenia na temat :)
Że tak jeszcze dopisze to zauważyłem, że Sz.P megatron to napisał ten co mnie od chamów naubliżał na 20 stronie :D Fajnie fajnie jest jak komuś ubliżanie sprawia przyjemność a osobie której się ubliża kupę śmiechu taka obopólna pozytywna reakcja :) pozdrawiam trollów forumowych :) no i czas do pracy bo znowu mnie Sz.P megatron wyzwie, że mam się wsiąść do roboty :D będę później :)