Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Supermarket w Gromadce- konflikt interesów?

~Ania niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 12:25
Sprzedajcie się dla kasy wszyscy. Smacznego!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~do Michał niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 14:09
Cieszę się bynajmiej z takich postów, bo podczas nerwówki o przyszłość można czasami się uśmiechnąć. No i oczywiście zaprzeczam

Odsyłam do lektury słownika polskiego.
~ niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 14:11
~ napisał(a): Dobrze że go teściowa zabrała zza lady bo handlowiec z niego żaden nie wie co ma na sklepie. Przykre ale przwdziwe :/

Pracownik z niego jak z koziej d... trąba
~supermen niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 14:17
Uważam że sklep typu Biedronki jest potrzebny. Każdy powinien mieć wybór gdzie i co chce kupować. Z punktu widzenia sklepikarzy to powinni inwestować w warzywa bo na pozostałej spożywce nie mają szans w starciu z marketem.
8416
#MichalGromadka nieaktywny
28 stycznia 2012r. o 14:24
~ napisał(a):
~ napisał(a): Dobrze że go teściowa zabrała zza lady bo handlowiec z niego żaden nie wie co ma na sklepie. Przykre ale przwdziwe :/

Wyrażanie opinii na temat pracowników należy raczej do pracodawcy nie do forumowiczów no ale szczerze przyznam, że śmieszą mnie wasze wypowiedzi. Co do ogółu to raczej ocena mojej pracy przez jakiś anonimów nie ma nic wspólnego z tematem tego wątku więc nie wiem po co to piszecie ale jak wam lżej to proszę bardzo chętnie poczytam jak nie macie już nic do powiedzenia na temat :)

Dopisane 28.01.2012r. o godz. 14:24:

MichalGromadka napisał(a):
~ napisał(a):

Wyrażanie opinii na temat pracowników należy raczej do pracodawcy nie do forumowiczów no ale szczerze przyznam, że śmieszą mnie wasze wypowiedzi. Co do ogółu to raczej ocena mojej pracy przez jakiś anonimów nie ma nic wspólnego z tematem tego wątku więc nie wiem po co to piszecie ale jak wam lżej to proszę bardzo chętnie poczytam jak nie macie już nic do powiedzenia na temat :)

Że tak jeszcze dopisze to zauważyłem, że Sz.P megatron to napisał ten co mnie od chamów naubliżał na 20 stronie :D Fajnie fajnie jest jak komuś ubliżanie sprawia przyjemność a osobie której się ubliża kupę śmiechu taka obopólna pozytywna reakcja :) pozdrawiam trollów forumowych :) no i czas do pracy bo znowu mnie Sz.P megatron wyzwie, że mam się wsiąść do roboty :D będę później :)
~megatron niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 14:32
Tyle mamy do powiedzenia że na polu powstanie market. Dziękuję
~ niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 14:36
~ napisał(a):

Wyrażanie opinii na temat pracowników należy raczej do pracodawcy nie do forumowiczów no ale szczerze przyznam, że śmieszą mnie wasze wypowiedzi. Co do ogółu to raczej ocena mojej pracy przez jakiś anonimów nie ma nic wspólnego z tematem tego wątku więc nie wiem po co to piszecie ale jak wam lżej to proszę bardzo chętnie poczytam jak nie macie już nic do powiedzenia na temat :) Dopisane 28.01.2012r. o godz. 14:24:
~ napisał(a):

Że tak jeszcze dopisze to zauważyłem, że Sz.P megatron to napisał ten co mnie od chamów naubliżał na 20 stronie :D Fajnie fajnie jest jak komuś ubliżanie sprawia przyjemność a osobie której się ubliża kupę śmiechu taka obopólna pozytywna reakcja :) pozdrawiam trollów forumowych :) no i czas do pracy bo znowu mnie Sz.P megatron wyzwie, że mam się wsiąść do roboty :D będę później :)

Żeby zrozumieć Pana to trzeba być w posiadaniu jakiegoś specjalnego słownika. BEŁKOT BEŁKOTA BEŁKOTEM POGANIA!!!
~ niezalogowany
28 stycznia 2012r. o 14:38
~ napisał(a):

masz rację dziewczyny noszą wory a on się opier...a. Czasem pomyśl o pracownikach ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza