Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Supermarket w Gromadce- konflikt interesów?

~black niezalogowany
14 grudnia 2011r. o 10:48
Czytam ten wątek i zastanawiam się, czy naprawdę ten Wójt jest taki zły? Przecież stara się dla Gminy, powstają nowe drogi, stadion. Może nie wszystko da się tak od razu załatwić, niektóre tematy wymagają tzw "obróbki". Spokojnie, wydaje mi się, że z czasem Wójt i Radni dojrzeją do zmian, jestem dobrem myśli :) Oby inwestorowi starczyło sił i cierpliwości :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mieszkaniec niezalogowany
14 grudnia 2011r. o 10:52
Wójt nie jest taki zły,, źle myslą właśnie ci radni.. W gromadce powinien powstać jakis większy market typu biedronka....
~wiecho niezalogowany
14 grudnia 2011r. o 13:07
Nowe drogi, stadion który stoi i nie można na nim grać, same sukcesy, a ja pytam gdzie jest kanalizacja i wodociąg dla części Gromadki od CPN w kier. Bolesławca obiecywana przez Pana Pawliszczego na spotkaniach jeszcze przed jego pierwszą kadencją?!!!! Ile razy gmina zapłaciła za projekty tej kanalizacji i nie została zrealizowana? To jest gospodarz robiący dobrze dla gminy i jej mieszkańców? Nie ma usprawiedliwienia ot co.
~black niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 17:05
podobno zbierane są podpisy pod jakąś petycją, żeby market powstał. Chętnie się podpiszę, czy wiecie coś na ten temat???
~agaa niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 21:57
wójt nie jest zły??? brawo!!! jeśli dba tylko o swoje interesy, to jest dobry??? marketu nie będzie bo mu klientów zabierze i tyle!!! i to jest wójt!!! prywatna gmina czy co????? SZOK!!!
~asd niezalogowany
20 grudnia 2011r. o 22:54
~agaa napisał(a): wójt nie jest zły??? brawo!!! jeśli dba tylko o swoje interesy, to jest dobry??? marketu nie będzie bo mu klientów zabierze i tyle!!! i to jest wójt!!! prywatna gmina czy co????? SZOK!!!

będzie będzie tylko wójt czeka aż ktoś zaproponuje koperte :P
~ niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 13:01
Jestem jak najbardziej za powstaniem tu marketu,sama margaryna do chleba u nas kosztuje 7,60 a w markecie 4,20 :| ,może gdy powstanie taki sklep opamietają się ci z tych sklepików i przestaną tak zdzierać.
~xl niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 17:29

Jestem za postawieniem supermarketu i
nie obchodzi mnie że mniejsze sklepy zbankrutują.
Przynajmniej nie będę płaciła drogo i nikt mi nie będzie
wciskał zgniłych owoców i warzyw.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza