Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czynsz w Trzebieniu.

~ niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 20:48
~ napisał(a): Dość tych obietnic na Świerkowej!
miała być wspólnota z profesjonalnym zarządcą. Fachowcy którzy w Bolesławcu widzą w jaki sposob to wszystko działa łapią się za głowę. Spółdzielnia to nasze wspólne dobro i ciężko zarobione pieniądze! Ludzie, obudźmy się póki czas. Wpadniemy w spiralę milionowych kredytów i nas wszystkich zlicytują!

W końcu ktoś coś mądrego napisał ! :) :) :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 21:30
hahaha smiac mi sie chce co wy (...) . az tak macie nudne swoje zycie ze interesujecie sie zyciem innych ? w takim razie za duzo wolnego czasu i tez nie pracujecie, tylko moze nie macie od kogo ciagnac pieniedzy i siedzicie w domu na dupie :D :D :D :D :D

Zmoderowano 12.01.2015 godz.17:02 - powód: wulgaryzm (moderator)
~ niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 21:56
~ napisał(a): O nowości...
Ja napisałem o córeczce która nie pracuje i ciagnie od mamusi! a mamusia ciągnie od ludzi ,którzy płacą na czynsz!
Brak mi słów takie "coś " zarządza Spółdzielnią na ŚWIERKOWEJ!
bleeee

skad wy macie takie informacje ze ktos nie pracuje albo lata drogimi samolotami? jaki by nie byl zarzadca to i tak bedzie zly...jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil. szkoda tylko ze nie pomyslicie o tych ktorzy nie placa czynszow i MY placimy za nich :/

Zmoderowano 12.01.2015 godz.17:00 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 23:05
Tak, tak to są (...) bo dupy grzeją, wodę, prąd używają itp. na nasz koszt. Tacy to się wożą eleganckimi samochodami, żyją na wysokim poziomie, a długi za nimi się ciągną. Nie mówiąc już o wczasach na, które ich stać 4 razy do roku. Każdy zarządca, każdy prezes jaki nie będzie kolejny, to wam nie dogodzi. Było by miło by ktoś z " WAS" pokazał na co " WAS" stać. Dajcie wzór od siebie, skoro obecni nie potrafią.
Gdzie byliście przez te wszystkie lata od zasiedlenia osiedli gdy poprzednicy rządzili ?? ?? ?? Potraficie tylko wymądrzać się, krytykować, posądzać i wyśmiewać, a to świadczy tylko o " WAS" jacy jesteście ....

Zmoderowano 12.01.2015 godz.17:01 - powód: topposting oraz ubliżanie (moderator)
~ niezalogowany
11 stycznia 2015r. o 23:17
Prawda. Nic dodać, nic ująć do tego posta :* :* :*

Zmoderowano 12.01.2015 godz.17:02 - powód: topposting (moderator)
~mateusz niezalogowany
12 stycznia 2015r. o 8:05
Zauważyłem ,że tylko na pozytyw odnośnie Pani N. są osoby tylko z rodziny :P
No tak, musi coś dodać od siebie aby się wybielić. Niestety przeszłość odcisnęło piętno na jej osobie. Zawsze będzie tą samą lat...ą!
Choćby nie wiem co robiła/czyniła. W oczach ludzi będzie PLOTKARĄ i .... :> :P

Daremne wypisywanie córeczki pozytywy na forum...DAJ SOBIE SPOKÓJ...
Nic Ci to nie da. A jeszcze ludzie doczepią się Twojej przeszłości w wieku 13 lat.

A co do czynszu to fakt ludzie nie płacą.Bo nie mają z czego. Co sezon podnoszony jest czynsz. A o wywozie śmieci nie wspomnę.
Niektórzy ludzie nie płacą-owszem... ale czynsze u niektórych są spłacane.

Każdy będzie miał swoje jakieś zdanie odnośnie a'la " prezesów"...ale zauważcie,że więcej jest negatywów. Czyli coś jest nie tak !
~megan niezalogowany
12 stycznia 2015r. o 11:50
Gdyby za Panią prezes stały tylko osoby z rodziny, to raczej nie działała by nadal na Świerkowej. Na Leśnej śmieci się wylewają, natomiast na Świerkowej jakoś nie... Skoro coś jest nie tak i każdy z nas ma jakieś wątpliwości, to trzeba po prostu zażądać ile pieniędzy na co idzie, prześwietlić te finanse, bo w końcu to nasze pieniądze(mówię tu o Leśnej jak i o Świerkowej). Ludzie nie płacą-fakt niektórzy nie mają z czego, ale jeszcze innych stać na wszystko..Z resztą ta sama sytuacja jest na obu osiedlach z tego co widziałam w poprzednich postach. Tak było jest i będzie, że za darmo każdy by chciał mieszkać...

Zmoderowano 12.01.2015 godz.17:03 - powód: topposting (moderator)
~ niezalogowany
12 stycznia 2015r. o 14:46
Przestańcie z tą Panią prezes, ona nigdy nią nie była i nie będzie!
Sam świadkiem byłem jak sama siebie Panią prezes nazwała...aż mnie wbiło w buty(ledwo kroki stawiała a już się panią prezes nazwała-piszę "prezes" małą literą bo dla mnie ta osoba nic nie jest warta)
To ,że miała kilka praktyk w kancelarii ...to nie znaczy aby sie wywyższać!
Proszę prześwietlić wszystkie finanse gdzie i na co. dzień po dniu.
I zmienić Prezesa na ŚWIERKOWEJ i na LEŚNEJ.

Zmoderowano 12.01.2015 godz.17:03 - powód: topposting (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza