Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czynsz w Trzebieniu.

~Szok niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 17:38
Naprawdę jestem w szoku... jak można grozić komuś za to, że go nie ma w domu? Przecież ludzie pracują itp Każdy ma swoje życie a brak przeglądu to tylko i wyłącznie sprawa właściciela. Właściciel powinien mieć swiadomość, że gdy nie ma go w domu w terminie przeglądu to traci bo np gdy coś się stanie z gazem to może nie dostać odszkodowania od ubezpieczyciela. Jeśli komuś nie pasuje to prosi o inny termin. Zarządca bierze pieniądze (nie małe) więc powinien służyć mieszkańcowi. To się nadaje do telewizji Państwo w Państwie :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Szok niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 17:42
Apropo śmietniska. Gdzie dokładnie jest to śmietnisko? Słyszałem o tym ale przejeżdzając przez Trzebień nic nie widać :) Wg tylko cena śmieci przeszkadza a może czasami czuć zapaszki ?
~ niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 18:34
Z 2 kilometry od Trzebienia w lesie, poznasz po latających nad śmietnikiem ptaszyskach:)
Co do plusów to jeszcze są tu fajne laski i do tego szybkie ;) nie koniecznie stanu wolnego ;)
~Szok niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 19:13
Heh no to postawiles kropkę nad ,, i" Jak przeczyta to moja dziewczyna to na bank tam nie pojedziemy nawet obejrzec :D
~Szok niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 19:14
Heh no to postawiles kropkę nad ,, i" Jak przeczyta to moja dziewczyna to na bank tam nie pojedziemy nawet obejrzec :D
~Świerkowe mysli niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 19:29
"Jedna z największych stołecznych spółdzielni mieszkaniowych ze znanym w Polsce osiedlem bloków za Żelazną Bramą zadłużyła się na dziesiątki milionów złotych. Zbuntowani lokatorzy odwołują wieloletnią prezes spółdzielni, a ona nie chce oddać władzy i zamyka się w biurze. Interweniuje policja"

Czy chcemy takiej sytuacji na naszym osiedlu? Jestem pewny ze nie wiec nie dopuśćmy do tego!
http://wyborcza.pl/1,75478,17136934,Przewrot_w_spoldzielni_za_dlugi___Prezes_sie_zabarykadowala_.html
~ niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 20:26
To jest jakaś parodia, mieć swoje własnościowe mieszkanie i płacić czynsz 500zł miesięcznie.
Jakiś dziwny twór te spółdzielnie.
~ niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 21:33
Kolego, moim zdaniem te marne komentarze piszą osoby, które mają długi i szukają dziury w całym. Mieszkam w Trzebieniu i płacę 480zł, a w tym mam przede wszystkim ogrzewanie (21st-dla mnie idealnie, a grzejniki na poziomie 3) , fundusz remontowy oraz ścieki i zimną wodę. Tyle samo płacą niektórzy w B-cu + ogrzewanie. A mieszkanie 63m2 nie kosztuje mnie 200tys a co najmniej połowę mniej! Lokalizacja jest super, cisza spokój, lasy, żwirownie i wszystko co potrzeba- czyli szkoła dla dziecka, przedszkole, sklepy, cpn. kościół itd. Ja też wziąłem kredyt na 20 lat, sugerowałem się tym, że nie miałem zdolności kredytowej, aby zakupić mieszkanie w B-cu. I nie żałuję. Na Leśnej od niedawna zmienił się Prezes, który jest mieszkańcem naszego osiedla, myślę, że już będzie tylko lepiej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza