Naprawdę jestem w szoku... jak można grozić komuś za to, że go nie ma w domu? Przecież ludzie pracują itp Każdy ma swoje życie a brak przeglądu to tylko i wyłącznie sprawa właściciela. Właściciel powinien mieć swiadomość, że gdy nie ma go w domu w terminie przeglądu to traci bo np gdy coś się stanie z gazem to może nie dostać odszkodowania od ubezpieczyciela. Jeśli komuś nie pasuje to prosi o inny termin. Zarządca bierze pieniądze (nie małe) więc powinien służyć mieszkańcowi. To się nadaje do telewizji Państwo w Państwie :)
Apropo śmietniska. Gdzie dokładnie jest to śmietnisko? Słyszałem o tym ale przejeżdzając przez Trzebień nic nie widać :) Wg tylko cena śmieci przeszkadza a może czasami czuć zapaszki ?
Z 2 kilometry od Trzebienia w lesie, poznasz po latających nad śmietnikiem ptaszyskach:)
Co do plusów to jeszcze są tu fajne laski i do tego szybkie ;) nie koniecznie stanu wolnego ;)
~Świerkowe mysli niezalogowany 15 stycznia 2015r. o 19:29
"Jedna z największych stołecznych spółdzielni mieszkaniowych ze znanym w Polsce osiedlem bloków za Żelazną Bramą zadłużyła się na dziesiątki milionów złotych. Zbuntowani lokatorzy odwołują wieloletnią prezes spółdzielni, a ona nie chce oddać władzy i zamyka się w biurze. Interweniuje policja"
Czy chcemy takiej sytuacji na naszym osiedlu? Jestem pewny ze nie wiec nie dopuśćmy do tego!
http://wyborcza.pl/1,75478,17136934,Przewrot_w_spoldzielni_za_dlugi___Prezes_sie_zabarykadowala_.html
Kolego, moim zdaniem te marne komentarze piszą osoby, które mają długi i szukają dziury w całym. Mieszkam w Trzebieniu i płacę 480zł, a w tym mam przede wszystkim ogrzewanie (21st-dla mnie idealnie, a grzejniki na poziomie 3) , fundusz remontowy oraz ścieki i zimną wodę. Tyle samo płacą niektórzy w B-cu + ogrzewanie. A mieszkanie 63m2 nie kosztuje mnie 200tys a co najmniej połowę mniej! Lokalizacja jest super, cisza spokój, lasy, żwirownie i wszystko co potrzeba- czyli szkoła dla dziecka, przedszkole, sklepy, cpn. kościół itd. Ja też wziąłem kredyt na 20 lat, sugerowałem się tym, że nie miałem zdolności kredytowej, aby zakupić mieszkanie w B-cu. I nie żałuję. Na Leśnej od niedawna zmienił się Prezes, który jest mieszkańcem naszego osiedla, myślę, że już będzie tylko lepiej.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.