Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Chłopaki mam problem z autem pomocy!!!

~idz tu niezalogowany
17 stycznia 2012r. o 12:13
idz do kolodzieja na wojska polskiego. dobrze robi i jest wporzadku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 12:38
~jarzabek napisał(a): na temat tego mechanika mogę powiedzieć ci tylko że to nie mechanik a partacz!
kiedyś pojechałem tam autem na kolach podpiąć się pod kompa i wracałem już od tego "MECHANIKA" na lince bo nie wiedział nawet co popsuł.....

także skocz do normalnego mechanika!!!

jakie masz autko??

Też miałam taką sytuację z tym że wymienił mi kompa a samochód zgłupiał :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~andrzej1985r1 niezalogowany
17 stycznia 2012r. o 13:13
dziewczyno sprzegła już tam nie ma przynajmniej tak to wygląda jedź na lubańską do dawida może drogo ale robota 1 klasa
~ niezalogowany
17 stycznia 2012r. o 13:14
~jarzabek napisał(a): na temat tego mechanika mogę powiedzieć ci tylko że to nie mechanik a partacz!
kiedyś pojechałem tam autem na kolach podpiąć się pod kompa i wracałem już od tego "MECHANIKA" na lince bo nie wiedział nawet co popsuł.....

także skocz do normalnego mechanika!!!

jakie masz autko??

no to fakt ma sprzet do auta ale nigdy nie wie co jest w aucie do naprawy a kasuje jak za zboze
~Mietek niezalogowany
17 stycznia 2012r. o 13:15
Ja również nie polecam tego pseudo mechanika. Miałem "przyjemność" się o tym przekonać w grudniu kiedy to w moim aucie zepsuł się wentylator nagrzewnicy. Skończyło się na tym, że auta nie miałem przez 2 tygodnie, odebrałem nie naprawione bo Panowie chcieli wymieniać kolejne części nie mając zupełnie pojęcia o tym co robią. Ponadto porysowali deskę rozdzielczą, poprzecinali kable, połamali wszystkie zatrzaski jakie były do mocowania deski i nie po przykręcali śrub. Jak odstawiłem auto do znajomego elektryka (160 km od Bolca) i ten zobaczył co w moim czteroletnim aucie jest natworzone to zabrakło mu słów. Dlatego przestrzegam przed elektromechanikiem na Dolnych Młynach koło Badera.
~ niezalogowany
17 stycznia 2012r. o 14:03
jedz na drzymały w dawnym lok-u robia skrzynie napewno pomoga
~Wredna Tylda niezalogowany
17 stycznia 2012r. o 18:54
Alo. Czy ktoś mnie oświeci o jakim gościu gadacie na Dolnych młynach. Bo ja znam w tamtych okolicach tylko warsztat Pan Bzyczka czyt. Muchy..

A co do tematu : prawdopodobnie sprzęgło poszło lub co gorsze ( nie życzę tego ) skrzynia felerna ( a tu w B-c nikogo dobrego od skrzyń nie znajdziesz )
5134
#TOjsienka nieaktywny
17 stycznia 2012r. o 19:18
~andrzej1985r1 napisał(a): dziewczyno sprzegła już tam nie ma przynajmniej tak to wygląda jedź na lubańską do dawida może drogo ale robota 1 klasa

No coś w tym musi być bo on nie czeka na klienta tylko klient czeka w kolejeczce :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!