Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Chłopaki mam problem z autem pomocy!!!

~hdi niezalogowany
17 stycznia 2012r. o 20:32
Na Kościuszki koło ronda robią wszystko i normalne ceny. Spróbuj tam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
18 stycznia 2012r. o 0:01
Ok Dzięki za pomoc ;)
~krzysiek3825 niezalogowany
1 lutego 2012r. o 13:20
mam problem mam passata 1,9TDI B5 i pokazało mi się paliwo w płynie chłodniczym i nadodatek podniusł się poziom oleju podpowiedcie co to może być dzięki
3145
#hemi nieaktywny
1 lutego 2012r. o 15:14
~krzysiek3825 napisał(a): mam problem mam passata 1,9TDI B5 i pokazało mi się paliwo w płynie chłodniczym i nadodatek podniusł się poziom oleju podpowiedcie co to może być dzięki

masz filtr paliwa z podgrzewaczem w tylnej części głowicy to najprawdopodobniej jedyne miejsce gdzie ropa ma możliwość dostać sie do układu chłodzenia.

Dopisane 01.02.2012r. o godz. 15:14:

a przy okazji wbij na jakieś forum passata,a takich nie brakuje i sporzystaj z szukajki;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
1 lutego 2012r. o 19:59
mechanika na mostowej tez odradzam NACIAGACZ
3046
#sentinel nieaktywny
8 lutego 2012r. o 18:45
~Boco napisał(a): Witam.

Orientuje się ktoś, który mechanik w Bolesławcu potrafi naprawić gwint w głowicy od świecy żarowej? bez rozkręcania całego silnika i wyjmowania głowicy??

Z góry dziękuje!:)

GG 2563898
~edek12455 niezalogowany
8 lutego 2012r. o 19:05
Pająki na zabobrzu co do VW do nie ma lepszych !
~ niezalogowany
8 lutego 2012r. o 21:00
~:) napisał(a): Więc sprawa polega na tym, że nie chodzą mi biegi znaczy bardzo ciężko nie chca sie wrzucić. Byłam u mechanika już i wymieniłam i siłownik sprzegła i inne rzeczy i pochodziło tydzien wiec znowu dałam i on powiedział, że to coś po skrzynią i wymienił to. Ale znów jest to samo czy wiecie może co to jest?? :/ Z Góry dzieki za info. A dodam, że auto było u mechanika na wprost biedronki na mostowej.

U Muchy jak już przedmówcy stwierdzili, tylko pieniądze sprawnie się zostawia. MAR-AUTO w Bolesławicach. Za rozsądną cenę zrobi Ci dobrą robotę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza