~Szukająca napisał(a): Zaginął kocur, rasy Europejski pręgowany, złocisto brązowy/brunatny.
Miał na sobie czarną obróżkę z białymi, odblaskowymi rybkami i dzwoneczkiem.
Reaguje na imię Klarek. Wyszedł wczoraj (09.10.2014r.) i nie wrócił do dziś, mimo nawoływania.
Osoby, ktore zobaczą kota, lub mają go, proszone są o kontakt pod numerem: 883-387-395.
Nie zawsze będę mogła odebrać telefon, także proszę również o wysyłanie sms.
Kot może być widziany na takich ulicach jak: Gdańska, Kwiatowa, Warszawska, Śluzowa.
aniapaula napisał(a): Zwracam sie z prośba o pomoc.Wczoraj tj.9.10.2014 zgineła (okolice ul.Brzozowej ) nam kotka. Obdzwoniłam weterynarzy i dowiedziałam się,że w Bolesławcu giną koty!!! Zostają ukardzione i wywożone do Niemiec!! Gdyby ktoś cokolwiek wiedział proszę o kontak telefoniczny 698661391.[img=1412848599_txyc08k.jpg]Dopisane 09.10.2014r. o godz. 11:57:Zwracam sie z prośba o pomoc.Wczoraj tj.9.10.2014 zgineła (okolice ul.Brzozowej ) nam kotka. Obdzwoniłam weterynarzy i dowiedziałam się,że w Bolesławcu giną koty!!! Zostają ukardzione i wywożone do Niemiec!! Gdyby ktoś cokolwiek wiedział proszę o kontak telefoniczny 698661391.[img=1412848599_txyc08k.jpg]
~ napisał(a):~Szukająca napisał(a): Zaginął kocur, rasy Europejski pręgowany, złocisto brązowy/brunatny.
Miał na sobie czarną obróżkę z białymi, odblaskowymi rybkami i dzwoneczkiem.
Reaguje na imię Klarek. Wyszedł wczoraj (09.10.2014r.) i nie wrócił do dziś, mimo nawoływania.
Osoby, ktore zobaczą kota, lub mają go, proszone są o kontakt pod numerem: 883-387-395.
Nie zawsze będę mogła odebrać telefon, także proszę również o wysyłanie sms.
Kot może być widziany na takich ulicach jak: Gdańska, Kwiatowa, Warszawska, Śluzowa.
KOCUR ZNALAZŁ SIĘ ! :)