Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

5718
#dorciabol nieaktywny
28 października 2014r. o 20:34
Kotka nadal poszukiwana

Dopisane 28.10.2014r. o godz. 20:34:

Bolesławiec, ul. Stokrotek i okolice.... czy ktoś szuka ?
Zdjęcie ze strony Straży Miejskiej

http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=606[img=1414524886_oyebg5r.jpg]

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 listopada 2014r. o 12:47
w okolicy ul. Asnyka biega wycieńczony, biszkoptowy labrador. Próbowałam go złapać, ale jest nieufny. Zgłosiłam do Straży Miejskiej i obiecano wysłać patrol. Gdyby ktos widział tego psa w innych rejonach miasta, to proszę poinformować do Straży, gdzie jest.
~aniapaula niezalogowany
5 listopada 2014r. o 15:15
aniapaula napisał(a): Zwracam sie z prośba o pomoc.Wczoraj tj.9.10.2014 zgineła (okolice ul.Brzozowej ) nam kotka. Obdzwoniłam weterynarzy i dowiedziałam się,że w Bolesławcu giną koty!!! Zostają ukardzione i wywożone do Niemiec!! Gdyby ktoś cokolwiek wiedział proszę o kontak telefoniczny 698661391.[img=1412848599_txyc08k.jpg]

ponawiam...
pytałam sąsiadów i znajomych mieszkających dalej i nic......szkoda mi kociaka,bo była naszym członkiem rodziny, córka to przeżyła bardzo.... mam nadzieję,że jak jest u kogoś ,to jest jej dobrze...mam jeszcze nadzieję ,że wróci , czekamy i tęsknimy.... ;(

Zmoderowano 25.11.2014 godz.20:21 - powód: topposting (moderator)
~r niezalogowany
5 listopada 2014r. o 19:50
na granicy osiedla kwiatowego był mały pies rasowy z czerwoną obrożą/ buldog/ czy ktoś wie gdzie on teraz jest ? proszę o info.
~bb niezalogowany
13 listopada 2014r. o 19:31
I co z kotkiem?Znalazł się?
116
#moderator nieaktywny
17 listopada 2014r. o 20:56
~ania napisał(a): zaginal w Jurkowie czarny pers ze skaza na lewym oku.jezeli ktos go widzial prosze o kontakt 510513872 !!
~Ola niezalogowany
25 listopada 2014r. o 19:01
przy ulicy Tysiaclecia 29 stacjonuje czarny kot, który jak widać z zachowania jest udomowiony. Miauczy i trzeba go dokarmiać,może ktoś go szuka?? ??
mój tel 500183120
5718
#dorciabol nieaktywny
28 listopada 2014r. o 19:46
Czy ktoś szuka? Zdjęcie ze strony Straży Miejskiej

http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=610[img=1417027156_8ejkla2.jpg]

Dopisane 28.11.2014r. o godz. 19:46:

Czy komuś zaginął? Zdjęcie ze strony Straży Miejskiej

http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=611[img=1417200377_nhcscmt.jpg]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza