Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Budowa (remont) domu.

~Pan Z. niezalogowany
17 października 2013r. o 20:17
Omijajcie ludzie z daleka nijakiego Pana Darka od tynków. Master Tynk. Nie pilnuje ludzi, nie zna się na robocie. Tragedia. Jest to przestroga.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Wwz niezalogowany
18 października 2013r. o 7:36
U mnie akurat robił Darek i jestem bardzo zadowolony.
~ niezalogowany
21 października 2013r. o 10:41
~^^ napisał(a):
~ napisał(a): (...)Zmoderowano 16.10.2013 godz.20:24 - powód: offtop
Usunięte wcześniej posty były ubliżające wobec innej osoby. (moderator)

być może szanowny moderatorze, nowator to twój dobry znajomy i dla tego w ten sposób próbujesz go chronić, nie wiem... nigdy mu nie ubliżałem to po pierwsze, po drugie uważam że należy piętnować partactwo i brak poszanowania własnych pracowników i kontrahentów z czego pan nowator słynie w bolesławcu- drogi enemie nie zamiataj syfu pod dywan !!! pozdrawiam cie serdecznie

Po prostu odpowiadamy na pytania, to jest przecież forum.
~MartaE niezalogowany
21 października 2013r. o 11:00
assassin napisał(a): Dlatego moim zdaniem lepiej brać firmy, które sa jakiś czas na rynku. Warto zobaczyć ich poprzednie budowy i porozmawiać z poprzednimi Inwestorami, czy wszystko ok. Jeżeli ktoś szuka najtańszego wykonawcy bez umowy, to później ma często problemy.

Wszystko miałam na umowę, a firma i tak się zwinęła z rynku. I co z takiej umowy? Problem w tym, że nie szukam najtaniej. Ale nie ma też czasu czekać rok czasu na wolny termin. Choć na jednego z wykonawców musiałam aż tyle poczekać. Dobre firmy mają zajęte terminy na wiele miesięcy w przód. A nowe- co do których trudno z góry zakładać, że wszyscy to partacze- bo przecież nie zawsze tak jest, to już ryzyk fizyk kochani.
~ niezalogowany
21 października 2013r. o 18:14
Dlaczego zakładacie że nowe firmy to partacze.Jeśli nikt ich nie weźmie to skąd wiadomo co są warci.Poza tym jak ma firma zaistnieć na rynku i wyrobić sobie renomę jak skreślacie ją na samym starcie.A tacy co dopiero zaczynają to bardziej się starają niż ci tzw. fachowcy.
~ niezalogowany
7 listopada 2013r. o 10:25
jaką firmę polecacie do budowy domu, ze swojego doświadczenia?
~budujący niezalogowany
7 listopada 2013r. o 15:02
Zlecę budowę "stanu zero" domu jednorodzinnego, który jest połączeniem projektów "sielanka 2" z piwnicą oraz garażem dwustanowiskowym.
Rozpoczęcie budowy: 04.2014r.

Zainteresowane ekipy proszę o kontakt: [email protected]
~ niezalogowany
7 listopada 2013r. o 18:04
a jakie koszty robocizny?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza