Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Budowa (remont) domu.

116
#moderator nieaktywny
13 października 2013r. o 19:23
~qaz napisał(a): Witam, kogo polecacie do odmalowania ścian w domu. Potrzebuję odmalować cały dom wewnątrz. Jakie są ceny ? Może kogoś polecacie ? Temat w miarę pilny.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~młody niezalogowany
13 października 2013r. o 21:28
poprawim wczewsniej podany numer
Radek - 693816092
~powiem ci prawde !!! niezalogowany
14 października 2013r. o 8:59
w tym miescie nie ma dobrego budowlanca , ci co sa to pospolite gamonie , ciemnota która opowiada bajki, często bieze jeden z drugim synka(jak jeden oszołom na przylesiu) i udaje firme a sciany się walą , nadzór budowlany przyjmuje co jest bo liczy się kasa dla niego , nastaw się na to ze jak pogadasz się na ceny to po robocie i tak będą chcieli więcej bo za dobrze im wyszlo itp. itd. :) dzisiaj w budowlance sa ludzie ociemniali i bezdomni lapani z ulicy, a te poniższe polecanie się to żalu warci jesteście partacze co zawodowke na litości zadawliscie !!!!! pozal się boze ze takie ociemniale spoleczestwo chodzi po tej ziemi !!!!!!!!!
11126
#kaukaz nieaktywny
14 października 2013r. o 11:05
Ja też szukam solidnego malarza, poprostu nie mam kiedy po pracy sam zrobić, ale jak myślę że mam poprawiac po kimś, albo się wkurzać to sam już nie wiem.
87
#assassin nieaktywny
14 października 2013r. o 12:06
~powiem ci prawde !!! napisał(a): w tym miescie nie ma dobrego budowlanca , ci co sa to pospolite gamonie , ciemnota która opowiada bajki, często bieze jeden z drugim synka(jak jeden oszołom na przylesiu) i udaje firme a sciany się walą , nadzór budowlany przyjmuje co jest bo liczy się kasa dla niego , nastaw się na to ze jak pogadasz się na ceny to po robocie i tak będą chcieli więcej bo za dobrze im wyszlo itp. itd. :) dzisiaj w budowlance sa ludzie ociemniali i bezdomni lapani z ulicy, a te poniższe polecanie się to żalu warci jesteście partacze co zawodowke na litości zadawliscie !!!!! pozal się boze ze takie ociemniale spoleczestwo chodzi po tej ziemi !!!!!!!!!

Jeżeli ktoś Ci zrobił źle robotę, wezwij do poprawek. A jak nie poprawi to do sądu. Jeżeli masz umowę na piśmie, to na 95% wygrasz.
~MartaE niezalogowany
14 października 2013r. o 13:16
assassin napisał(a):
~powiem ci prawde !!! napisał(a): w tym miescie nie ma dobrego budowlanca , ci co sa to pospolite gamonie , ciemnota która opowiada bajki, często bieze jeden z drugim synka(jak jeden oszołom na przylesiu) i udaje firme a sciany się walą , nadzór budowlany przyjmuje co jest bo liczy się kasa dla niego , nastaw się na to ze jak pogadasz się na ceny to po robocie i tak będą chcieli więcej bo za dobrze im wyszlo itp. itd. :) dzisiaj w budowlance sa ludzie ociemniali i bezdomni lapani z ulicy, a te poniższe polecanie się to żalu warci jesteście partacze co zawodowke na litości zadawliscie !!!!! pozal się boze ze takie ociemniale spoleczestwo chodzi po tej ziemi !!!!!!!!!

Tak... kogo wzywać do poprawek i z kim iść do sądu, skoro firmy wyrastają jak grzyby po deszczu i zamykają się nieraz jeszcze w trakcie prowadzenia robót. Zgadam się z opinią o powszechnym partactwie. Sporo remontuję i wiem, że znalezienie ekipy nad którą nie trzeba stać i patrzyć jej na ręce graniczy z cudem. O profesjonalistów trudno.

Jeżeli ktoś Ci zrobił źle robotę, wezwij do poprawek. A jak nie poprawi to do sądu. Jeżeli masz umowę na piśmie, to na 95% wygrasz.
87
#assassin nieaktywny
14 października 2013r. o 14:27
Dlatego moim zdaniem lepiej brać firmy, które sa jakiś czas na rynku. Warto zobaczyć ich poprzednie budowy i porozmawiać z poprzednimi Inwestorami, czy wszystko ok. Jeżeli ktoś szuka najtańszego wykonawcy bez umowy, to później ma często problemy.
~Sam niezalogowany
14 października 2013r. o 18:17
Też tak uważam, ja robię aktualnie w UK, jak naszych bierzecie to lepiej z papierami, bo odstawiają niezłą fuszerę i znikają

---
Makrobiotyka moje hobby
http://gpgroup.com.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.