Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Budowa (remont) domu.

~ niezalogowany
12 marca 2012r. o 16:59
podzwoń do kilku firm i zapytaj o cenę a następnie zadzwoń do mnie. na pewno będzie taniej a fachowość wykonania ta sama
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 marca 2012r. o 18:27
~xxx napisał(a): Moim zdaniem najlepsza ekipa trzech chłopa,naprawdę fachowcy,mi również robili budowę,ręczę...Firma Ledom.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
~xx niezalogowany
22 marca 2012r. o 21:17
tylko nie PAT-BUD nie dotrzymuje terminów i wykonanie beznadziejne krzywo po prostu beznadziejnie!!!
~? niezalogowany
22 marca 2012r. o 21:28
~ napisał(a): podzwoń do kilku firm i zapytaj o cenę a następnie zadzwoń do mnie. na pewno będzie taniej a fachowość wykonania ta sama

tzn do kogo dzwonic?
3046
#sentinel nieaktywny
27 marca 2012r. o 19:41
~A napisał(a): Proszę o informację osoby orientujące się w cenach (sama nie mam zielonego pojęcia)...Ile może mnie kosztować remont łazienki i kuchni? Mała łazienka do kapitalnego remontu. Kafelki, prysznic.,, sufit - regipsy (?) Podkreślam że materiały raczej z tych podstawowych i tańszych, nie żaden wypas. Kuchnia - gładź, sufit (są kasetony)oraz kafelki na ścianie przy zlewie (bez podłogi). Tak mniej więcej..Nie wiem czy warto się zabierać z moim stanem konta :) Chodzi mi bardziej o koszt robocizny..

GG 2563898
~Monika niezalogowany
27 marca 2012r. o 20:21
Co do kosztu robocizny łazienki to miałam niedawno robioną (też kapitalny remont), wyniosło mnie to 2tys., i jestem bardzo zadowolona, nie wiedziałam że tak może ładnie wyglądać moja łazienka, z fachowca jestem bardzo zadowolona, dużo podpowiedział, doradził żeby wyszło tanio i ładnie
~A niezalogowany
28 marca 2012r. o 6:48
Moniko..2 tyś? To chyba sama robocizna? A dokładnie co miałaś robione i kto wykonał remont?
~A niezalogowany
28 marca 2012r. o 6:50
Przepraszam, już doczytałam :) Ale jakbyś mogła powiedzieć co dokładnie miałaś robione i jak duża (mniej więcej) jest Twoja łazienka..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!