Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Budowa (remont) domu.

~Monika niezalogowany
28 marca 2012r. o 15:15
łazienkę mam ok. 3x3 m, a robione było praktycznie wszystko od zbicia starych płytek, przerobienie hydrauliki, bo zmieniałam miejsce prysznica, podłączenie światełka przy lusterku, montaż umywalki, wc i prysznica, no i położenie płytek. A łazienkę robił mi fachowiec z okolic Bolesławca.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3046
#sentinel nieaktywny
22 lipca 2012r. o 22:07
~B napisał(a): ile biorą firmy za tynki w nowym budynku? Polecicie kogoś dobrego?

Dopisane 22.07.2012r. o godz. 22:07:

infediolat napisał(a): Szukam firmy budowlanej do zrobienia fundamentów domu jednorodzinnego, ewentualnie później wybudowania całego domu, która będzie nie droga i solidna.

GG 2563898
~ja niezalogowany
27 lipca 2012r. o 23:28
witam wszystkich . chciałbym sie dowiedzieć ile by kosztowało postawienie ścian parteru .dom ma 120 m . jak to jest liczone czy za metr czy za kondygnacje ? i ile by to zajeło czasu ?! chodzi tylko o ściany bez stropu .
4596
#becia73 nieaktywny
28 lipca 2012r. o 8:44
U mnie postawili ściany za 5tyś ze szczytówkami na piętrze ale budowali mi cały stan surowy za 25tyś domek parterówka z poddaszem użytkowym całość ok. 150m2.
~ niezalogowany
28 lipca 2012r. o 14:17
becia73 napisał(a): U mnie postawili ściany za 5tyś ze szczytówkami na piętrze ale budowali mi cały stan surowy za 25tyś domek parterówka z poddaszem użytkowym całość ok. 150m2.

ale to chyba beż dachu/??? :>
4596
#becia73 nieaktywny
28 lipca 2012r. o 16:27
Z DACHEM! Całkiem niezła ekipa mogę podać namiary a i domek pokazać też mogę!
~Paweł niezalogowany
29 lipca 2012r. o 14:52
koszt przełożenia karpiówki to 60zł metr podaje tel 600340537
4743
#MANSON nieaktywny
29 lipca 2012r. o 18:46
becia73 napisał(a):
Z DACHEM! Całkiem niezła ekipa mogę podać namiary a i domek pokazać też mogę!

Przestańcie ku....a! zanirzać ceny bo to już jest śmieszne :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.