Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sklep Stokrotka

~ niezalogowany
11 maja 2012r. o 16:22
lestat napisał(a): Nie polecam w stokrotce stoiska wędliniarsko-mięsnego. Stare i śmierdzące wędliny i mięso. Wiem, bo dałem się naciąć.
[/c

Trzeba było przyjść dzisiaj tam na zakupy, widząc tą kolejkę wątpię w to żeby tam sprzedawali nieświeże mięso.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4635
#naataliia nieaktywny
11 maja 2012r. o 19:58
jak juz tak sie zalimy tutaj heheh to najbardziej nie miła pani jest w raffaello kiedys bylam w drugi dzien swiat to myslalam ze wsciekla bo w swieta musi robic i tu akurat sie nie dziwie ale okazalo sie ze nie ze ona tak zawsze rozmawialam ze znajomymi i tez mowili ze wiecznie tam stoi jakby za kare jak jej sie tak nie podoba to powinna poszukac innej pracy szybko sie ktos na jej miejsce znajdzie bo jak ona mnie obsługuje to mam ochote wyjsc...
~bronek niezalogowany
11 maja 2012r. o 22:11
Dla odmiany podajcie sklepy w ktorych sprzedaja fajne mile kobiety albo mezczyzni :*
~ niezalogowany
11 maja 2012r. o 22:26
Ja też tam byłam i kupiłam świeże :)
~ niezalogowany
12 maja 2012r. o 1:26
misiek1032 napisał(a):
~gili gili napisał(a): może trochę przybliżysz jej wygląd albo coś ;D bo tak to nie wiadomo.

taka starsza w krótkich włosach kręconych taka bl......

to juz wiem o ktora chodzi i tu faktycznie racja nie mila jak szlak czasami jak ja widze na kasie to zastanawiam sie czy wejsc i zrobic zakupy wszystkiego sie czepia i zauwazylam nie raz jak sie na nia wkurzaja za jej bezsensowne odzywki inne kasjerki nie wiem dlaczego tego nie widzi szefostwo bo ta pani naprawde jest nie mila i jej imie to graz...
~ble...ble.. niezalogowany
12 maja 2012r. o 7:22
Zakupy się nie robi ze względu na kasjerke...jak nie pasuje można kupować tam,gdzie są ładne i młode :P
~ble...ble.. niezalogowany
12 maja 2012r. o 7:29
ludzie też są wredni...jak cholera....zero wyrozumiałości....chciał bym Cię widzieć jak będziesz pracowała po 60 roku życia :D
~pysia... niezalogowany
12 maja 2012r. o 7:38
misiek1032 napisał(a): tak piszecie o kauflandzie i innych a w stokrotce jest jedna tak awredna baba ze gdybym mogla to bym udusila
zacznij od Siebie : :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!