Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sklep Stokrotka

8117
#alabaster72 nieaktywny
10 maja 2012r. o 19:33
Nudabida napisał(a): Ale na panów-sprzedawców to nie narzekam :D

Zmoderowano 11.05.2012 godz.8:39 - powód: (kazimierz)

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4605
lestat
10 maja 2012r. o 20:32
Nie polecam w stokrotce stoiska wędliniarsko-mięsnego. Stare i śmierdzące wędliny i mięso. Wiem, bo dałem się naciąć.
~Iza niezalogowany
10 maja 2012r. o 21:06
W tesko na mięsnym jest też taka wstrętna baba napuszona zawsze obrażona takie baby powinne pracować na tyłach żeby jej nie było widać
7619
WiosennaStokrotka
10 maja 2012r. o 21:28
zobaczyłam tytuł... STOKROTKA... pomyślałam.... o mamo.... obgadują mnie :D ale jak widać nie jestem pępkiem świata :D
8129
#eye nieaktywny
10 maja 2012r. o 21:43
WiosennaStokrotka napisał(a): zobaczyłam tytuł... STOKROTKA... pomyślałam.... o mamo.... obgadują mnie :D ale jak widać nie jestem pępkiem świata :D

Hehe nie znam Cię ale kibicuję Ci z boku i też myślałam, że to o Tobie;))

...
7619
WiosennaStokrotka
10 maja 2012r. o 21:49
eye napisał(a):
WiosennaStokrotka napisał(a): zobaczyłam tytuł... STOKROTKA... pomyślałam.... o mamo.... obgadują mnie :D ale jak widać nie jestem pępkiem świata :D

Hehe nie znam Cię ale kibicuję Ci z boku i też myślałam, że to o Tobie;))

Uuuufffff myślałam, że już normalnie wariuję na maksa... uratowałaś mnie :) Przybądź więc.... mój wybawco...wybawczyni... ( nie wiem jakiej jesteś płci :) ) przybądź do lokalu o nazwie Anioł w sobotę o godz. 16....przybądź z czerwonym goździkiem.... poznaj mnie, wariatkę :) wdzięczną za to, że uświadomiłaś/łeś , że jednak nie tylko ja mam spaczony umysł :D :*
3040
#misiek1032 nieaktywny
10 maja 2012r. o 23:34
lestat napisał(a): Nie polecam w stokrotce stoiska wędliniarsko-mięsnego. Stare i śmierdzące wędliny i mięso. Wiem, bo dałem się naciąć.
nie no tu chyba racji nie masz odkad tam kupuje a juz kilka lat to nigdy nic nie swiezego mi sie nie zdarzylo tylko wlasnie jak widze ta kobite to normalnie mi sie robi nie dobrze bo naprawde jest bardzo nie mila

Dopisane 10.05.2012r. o godz. 23:34:

nie no ja o tobie STOKROTKO WIOSENNA NIE PISALEM
7619
WiosennaStokrotka
11 maja 2012r. o 6:29
I pięknie misiu za to dziękuję :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza