Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sklep Stokrotka

4743
#MANSON nieaktywny
12 maja 2012r. o 8:53
Ta pani jest naprawdę spoko,fakt,ma czasami niezłe odzywki,ale to taki charakter. Znam ją bo robię tam zakupy od zawsze i stwierdzam, że to poprostu taki sposób bycia.
Sklepów mamy co nie miara tak więc każdy ma wybór :]
Ja osobiście ze Stokrotki nie zrezygnuję a panią G uwielbiam za jej czarny humor :]

...co do mięsnego to kupuję tylko tam i nigdy nie trafiłem na jakieś starocie.

...i jeszcze jedno...czy wy wszyscy myślicie,że panie w spożywczym mają uśmiechać się i tańcować koło was jak hostessy na targach samochodowych? :|
Każdy z nas ma czasem zły dzień.

Bez urazy Dr.Manson ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
12 maja 2012r. o 11:16
MANSON napisał(a): Ta pani jest naprawdę spoko,fakt,ma czasami niezłe odzywki,ale to taki charakter. Znam ją bo robię tam zakupy od zawsze i stwierdzam, że to poprostu taki sposób bycia.
Ja osobiście ze Stokrotki nie zrezygnuję a panią G uwielbiam za jej czarny humor :]

...i jeszcze jedno...czy wy wszyscy myślicie,że panie w spożywczym mają uśmiechać się i tańcować koło was jak hostessy na targach samochodowych? :|

Bez urazy Dr.Manson ;)

daj spokoj ta kobieta powinna wyluzowac w koncu pracuje miedzy ludzmi a nie miedzy bydlem
~ble...ble.. niezalogowany
12 maja 2012r. o 12:35
Ale czasem i bydło chodzi.... :/ :P - margines...złodzieje...a One muszą to wszystko znosić-współczuję..". byś cudzie dzieci uczył"
~ niezalogowany
12 maja 2012r. o 13:31
~ble...ble.. napisał(a): Ale czasem i bydło chodzi.... :/ :P - margines...złodzieje...a One muszą to wszystko znosić-współczuję..". byś cudzie dzieci uczył"

no tak zgadzam sie z toba ale sprzedajace panie jednak powinny byc mile a nie wredne jak ta jedna inne jakos nic glupiego nie gadaj i zachowuja sie kulturalnie a ta kobita nie ma za grosz zachamowania
~xxx niezalogowany
12 maja 2012r. o 16:49
Nie dziwie sie personelowi , majac takich klijetow....
~Malinka niezalogowany
20 października 2012r. o 22:18
pracowalam w Stokrotce i wiem o kim mowicie. Pani ktora tak oczerniacie jest starsza kobieta, ktora juz jest zmeczona zyciem, ale musi pracowac bo do emerytury jej jescze troche brakuje, a zyc z czegos trzeba i harowac za marne 1000zl z nie raz naprawde trudnymi klientami, ktorzy z rana potrafia popsuc humor i sie wszystkiego odechciewa. jest starsza osoba uszanujcie to. i wcale nie jest wredna po prostu ma taki charakter, ze sie denerwuje, bo boi sie, ze jej cos zle pojdzie i moze dlatego odnosicie wrazenie, ze jest wredna.
~b niezalogowany
21 października 2012r. o 0:17
~ napisał(a):
MANSON napisał(a): Ta pani jest naprawdę spoko,fakt,ma czasami niezłe odzywki,ale to taki charakter. Znam ją bo robię tam zakupy od zawsze i stwierdzam, że to poprostu taki sposób bycia.

Bez urazy Dr.Manson ;)

daj spokoj ta kobieta powinna wyluzowac w koncu pracuje miedzy ludzmi a nie miedzy bydlem

A do bydła to twoim zdaniem można albo należy po chamsku ?!!!! kto tak sądzi nie zasługuje na dobre traktowanie, bo kto krzywdzi zwierzęta nie ważne czy duże czy małe , nie jest wart nazywać się człowiekiem.
2900
#falco nieaktywny
21 października 2012r. o 6:33
i co?...dobrze że mamy Biedronki :D
tam zawsze ,,pełna kulturka,, :D ...no prawie ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza