Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10114
#alter nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 17:11
~ napisał(a): ;) wiadomo ,że w świeckiej szkole normalne jest sprawdzanie uczniom kanapek w piątek

Nie dajmy się zwariować, ani tym bardziej siać niepokój! Powyższe zdanie to kompletna bzdura, nie mająca miejsca w rzeczywistości.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10897
#Anonim10897 nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 17:11
Pannazdzieckiem napisał(a):
virgo napisał(a): A pozwoli Tobie "ta jedyna" ??

Samotność , to najgorsza rzecz , jaka może przytrafić się człowiekowi ... przyjmij wyrazy współczucia Virgo :*

;( ;( ;(
211
skorn
5 czerwca 2013r. o 17:15
PzD to poligamista, nie ma problemu.

<i>
10897
#Anonim10897 nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 17:18
skorn napisał(a): PzD to poligamista, nie ma problemu.
:D :D :D ;)
~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 17:46
alter napisał(a): Nie dajmy się zwariować, ani tym bardziej siać niepokój! Powyższe zdanie to kompletna bzdura, nie mająca miejsca w rzeczywistości.

zarzucasz ,że artykuł ONET.pl był zmyślony ?

czytnik linii papilarnych w kościele ,to Twoim zdaniem tez bzdura wymyślona w celu siania niepokoju ?

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,7500342,Czytnik_linii_papilarnych_sprawdzi__czy_dzieci_sa.html
~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 17:52
Jak mam udowodnić ,że żyjemy w oparach absurdu ?

Może to was przekona ?

http://wyborcza.pl/1,126764,13425709,List_zwyklego_katolika.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk

(...) http://stop-dyskryminacji.blogspot.com/2013/06/ateisci-pozeraja-dzieci.html ; http://adonai.pl/rodzina/?id=76

wystarczy ?

Zmoderowano 05.06.2013 godz.20:34 - powód: spam (moderator)
~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 18:03

Efekty "edukacji" religijnej najmłodszych ,to nie absurd?

" Mamusiu chcę już umrzeć, bo chcę zobaczyć aniołki w niebie."
" Śniła mi się ... ta lepsza mamusia."
" Pan Jezus umarł, bo stłukłem wazonik "
"Jesteś głupi, bo nie chodzisz na religię!" - uderzając kapciem w głowę przedszkolnego kolegę.
" Mamo, zdejmij ten obrazek, bo Bozia wszystko widzi".
" Jeśli trzech człowieków jest w jednym ludziu, to ile mają rąk, nóg i oczu?"- po dwóch pierwszych lekcjach religii.
" Czekam na Jezusa."
"Nie ma pająkóch, ani potworóch, ani Boga?" - ze strachem przed spaniem.
" Chcę zobaczyć Boga."
"Jak będziesz grzeczny to wypiszę Cię z religii" - mówi mama do przedszkolaka, który nie chce chodzić.
" Mamo! Mamo! Wiesz, że oni przybili pana Jezusa do drzewa!!!??? GWOŹDZIAMI!!!" - 3,5 lat (przykład zaczerpnięty z portalu Racjonalista)
10114
#alter nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 18:35
IP: 80.50.177.*** twoje tropienie absurdów jest tendencyjne, wstawiasz linki również niewiarygodne, gdzie przykładowo wypowiada się zwykły katolik, którym spokojnie może być sam. Doszukujesz się absurdów na siłę, ale też jak sądze tworzysz je sam, taka jak NIUS o Parafii w Zebrzydowej.
Należysz do oszołomów, którym Kościół i Wiara nie pasuje? i dlatego tracisz wiarygodność.

Dopisane 05.06.2013r. o godz. 18:33:

UWAGA!! IP: 80.50.177.*** wstawia agresywne linki!

Dopisane 05.06.2013r. o godz. 18:35:

dotyczy stron, które się powielają, otwierając niezliczoną ilość podstron!

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza