Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecForum - Bolec.Info - sprawy techniczne, pytania, propozycje

9879
#panda nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 16:49
dzięki :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
9040
#BoEna nieaktywny
30 grudnia 2012r. o 18:36
Co się dzieje z galerią zdjęć?
1
emem
30 grudnia 2012r. o 19:14
BoEna napisał(a): Co się dzieje z galerią zdjęć?

Dodawanie nowych zdjec chwilowo jest zablokowane - opcja bedzie udostepniona 1.01

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
211
skorn
4 stycznia 2013r. o 22:47
Przydałby się podgląd przed wysłaniem także przy wiadomościach prywatnych.

<i>
2820
#k1p nieaktywny
8 stycznia 2013r. o 20:26
Do kogo można pisać w sprawie usunięcia konta??
Wiadomość na adres: [email protected] została bez odpowiedzi. Moje konto jest jak widać, nadal aktywne.

Może warto ułatwić zarządzanie swoim kontem, czyli przede wszystkim możliwość usuwania z listy opublikowanych ogłoszeń tych nieaktywnych lub usuniętych, możliwość usuwania prywatnych wiadomości hurtowo, zaznaczając wybrane...

To takie niby-pierdoły, ale wkurzają. Podobnie, jak niemożność usunięcia opublikowanych zdjęć w BolecAlbumie.
Jako zalogowany użytkownik, chciałabym mieć władzę nad publikowanymi przeze mnie treściami na tym forum, bo to chyba przywilej użytkownika.
Nie mając takiej, chciałam zresetować całą moją diałalność, co jak widać też jest niemożliwe...
Posiadanie konta na tym portalu w tej chwili to nic innego, jak tylko podniesienie startystyki dla twórców. Dla nas, to żaden przywilej, bo każdemu wolno to, co nam......
1
emem
8 stycznia 2013r. o 21:18
k1p,

Dzieki za Twoje uwagi.
Te wszystkie funkcjonalnosci, ktore wymieniasz beda juz wkrotce dostepne w nowej odslonie Bolec.Info.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
211
skorn
10 stycznia 2013r. o 23:53
Zastanawiam się, czemu moderatorzy pozwalają na bałagan, jaki jest w tematach Przemysława, gdzie dyskusja permanentnie sprowadzana jest do personalnych wycieczek przeciwko niemu. Z pożytecznych tematów do dyskusji robi się śmietnik.

Zamiast kasować te bzdury jak leci, to nasz forumowy Strażnik ogranicza się do "korekty cytowania".

Forum hejterom polecam założenie JEDNEGO zbiorczego tematu, w którym będą mogli zadawać pytania Przemysławowi na temat jego prywatnego życia, dzieci i tego czy płaci abonament.

<i>
3145
#hemi nieaktywny
11 stycznia 2013r. o 8:01
Też jestem za utworzeniem tematu dla hejterów,przydałby siedla skorna :]

Emem propozycja wprowadzenia mozliwości hurtowego usuwania privów była juz wiele miesięcy temu więc nie wiem dlaczego do tej pory jest tylko hasło,że zmiany będą wprowadzane,a jakoś ciezko sie doczekac:(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo