skorn napisał(a): .............. Pozwoliłes sobie co prawda na kilka wypowiedzi w temacie o aborcji, ale szybko zostałeś sprowadzony do parteru ze względu na swoją nieznajomość katechizmu Kościoła katolickiego, mimo iż uważasz się za praktykującego i wierzącego. : )
Wypowiadałem się w tym temacie wielokrotnie i dość długo, a zakończyłem tam dyskusję ze względu na brak kontrargumentów na moje argumenty, a nie na rzekomą nieznajomość katechizmu.
Ty za to jak widać najwięcej masz do powiedzenia na temat wiary, która ciebie nie dotyczy.
Jak już pisałem, podstawą jest Pismo Święte, a nie katechizm.
Skumbria napisał(a): ...............Co do Skorna, zdecydowana wiekszosc jego wpisow jest na na temat i na poziomie.
.............a czym poziom owej odbiega od poziomu kultury co niektorych modow? to ze nie owija w bawelne i pisze to co mysli i ma swoje zdanie ktore potrafi dobitnie wyrazic jest wg Ciebie brakiem kultury??
Zabawne, a wiesz dlaczego? Bo jego chamskie wypowiedzi zostały usunięte.:)
Wyrażanie zdania bez owijania w bawełnę, nie oznacza pisania w sposób chamski, czy też obraźliwy wobec innych, jak to skorn czyni.
Nie spotkałem się natomiast z takim pisaniem przez któregoś z modów, więc może podasz przykład ?
Brakiem kultury jest pisanie w sposób wulgarny, gdy brakuje komuś rzeczowych argumentów.
Może poprosimy Grzdyla, żeby zacytował "bardzo kulturalne" słowa, jakie pisał do niego skorn prywatnie, gdy skończyły mu się argumenty :>
Grzdyl napomknął coś o jakiś częściach ciała, w tych wypowiedziach. :>