Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecForum - Bolec.Info - sprawy techniczne, pytania, propozycje

3123
#Thor nieaktywny
13 stycznia 2013r. o 11:59
skorn napisał(a): .............. Pozwoliłes sobie co prawda na kilka wypowiedzi w temacie o aborcji, ale szybko zostałeś sprowadzony do parteru ze względu na swoją nieznajomość katechizmu Kościoła katolickiego, mimo iż uważasz się za praktykującego i wierzącego. : )

Wypowiadałem się w tym temacie wielokrotnie i dość długo, a zakończyłem tam dyskusję ze względu na brak kontrargumentów na moje argumenty, a nie na rzekomą nieznajomość katechizmu.
Ty za to jak widać najwięcej masz do powiedzenia na temat wiary, która ciebie nie dotyczy.
Jak już pisałem, podstawą jest Pismo Święte, a nie katechizm.

Skumbria napisał(a): ...............Co do Skorna, zdecydowana wiekszosc jego wpisow jest na na temat i na poziomie.
.............a czym poziom owej odbiega od poziomu kultury co niektorych modow? to ze nie owija w bawelne i pisze to co mysli i ma swoje zdanie ktore potrafi dobitnie wyrazic jest wg Ciebie brakiem kultury??

Zabawne, a wiesz dlaczego? Bo jego chamskie wypowiedzi zostały usunięte.:)

Wyrażanie zdania bez owijania w bawełnę, nie oznacza pisania w sposób chamski, czy też obraźliwy wobec innych, jak to skorn czyni.
Nie spotkałem się natomiast z takim pisaniem przez któregoś z modów, więc może podasz przykład ?
Brakiem kultury jest pisanie w sposób wulgarny, gdy brakuje komuś rzeczowych argumentów.

Może poprosimy Grzdyla, żeby zacytował "bardzo kulturalne" słowa, jakie pisał do niego skorn prywatnie, gdy skończyły mu się argumenty :>
Grzdyl napomknął coś o jakiś częściach ciała, w tych wypowiedziach. :>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
1
emem
13 stycznia 2013r. o 12:09
To jest watek techniczny.
Dyskusje swiatopogladowe kontynnujcie na forum ogolnym.

pozdr,
emem

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
3655
#Kava nieaktywny
13 stycznia 2013r. o 13:31
Kava napisał(a):
emem napisał(a):
BoEna napisał(a): Co się dzieje z galerią zdjęć?

Dodawanie nowych zdjec chwilowo jest zablokowane - opcja bedzie udostepniona 1.01

Emem - jest 11.01 a zdjęć nadal nie można dodawać.

emem napisał(a): Funckjonalnosc jest juz dostepna.

Już? Po ponad tygodniowym poślizgu?

emem napisał(a): Administrator to nie czlowiek i tez ma swoje zycie - nie musi siedziec 24h na dobe przed komputerem

Zgadzam się z Tobą.
Wystarczyłoby jedynie, abyś był słowny.

A jak udostępniasz się na gg i ktoś zwraca się do Ciebie z jakąś sprawą.. a Ty nie możesz w danej chwili odpowiedzieć - to odpisz chociaż po czasie. Nie ignoruj.
Albo się nie udostępniaj.

Pozdrawiam!
1
emem
13 stycznia 2013r. o 14:27
;-)

211
skorn
13 stycznia 2013r. o 16:59
Nie ma co oczek puszczać, tylko zacząć postępować PROFESJONALNIE, jak na administratora poważnego portalu przystało. Składasz publicznie deklarcje, to postępuj wedle nich. Lepiej napisać "nie wiem" czy "nie mam czasu" bądź nawet "nie chce mi się", niż zbywać milczeniem. Traktuj nas poważnie, administratorze.

To kiedy ta zmiana szaty graficznej? :)

<i>
1
emem
13 stycznia 2013r. o 19:17
Bedzie, jak skonczymy prace. Gdy sie zmieni na pewno zauwazysz.

9879
#panda nieaktywny
23 stycznia 2013r. o 21:10
hegemonik znów kasuje posty bez powodu!

Dopisane 23.01.2013r. o godz. 21:10:

emem! jak to wyjaśnisz?

cytat:

"Pannazdzieckiem napisał(a):

Techniczny , a gdzie jest reszta postów , jaja sobie robisz z mojej pamięci ?

Kazik , Maniek , jak możecie na coś takiego pozwolić , gdzie Wasza uczciwość ?

Panna, to jest działanie (...)

Zmoderowano 24.01.2013 godz.8:04 - powód: offtop i pomówienia.
W takich sprawach pisz do Emema. (sentinel)
3046
#sentinel nieaktywny
24 stycznia 2013r. o 8:01
daro76 napisał(a): Czy jest możliwość edytowania swojego posta napisanego tu na forum.Jeśli tak to w jaki sposób ?

Nie ma takiej możliwości. Jest możliwość podglądu posta, przed jego opublikowaniem.

~RRR napisał(a): To jak zrobić aby po opublikowaniu posta można było coś dopisać ?
Są takie sytuacje bo widać post i tekst : "dopisano .." i dalej dopisany tekst.

Klikasz " dodaj swoją odpowiedź". Jeżeli pod Twoją poprzednią wypowiedzią nikt nie dodał swojej, to po dodaniu przez Ciebie następnej wypowiedzi, będzie zapis: "dopisano" i następnie Twój tekst.
Natomiast, jeżeli dodajesz ponownie posta, a w między czasie ktoś pod tą Twoją pierwszą wypowiedzią dodał swoją, to Twój post będzie jako następny, oddzielny post.

GG 2563898
REKLAMA Nowe domy!