Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecForum - Bolec.Info - sprawy techniczne, pytania, propozycje

211
skorn
24 stycznia 2013r. o 17:46
GosiaM napisał(a): Pando, cały czas piszesz o obowiązkach moderatora, o tym co powinien , ale nigdy nie wspominasz o tym , że chyba i moderator powinien mieć jakieś prawa .

A nie ma? Ma prawa i do tego ma możliwości techniczne. I chamstwem jest własnie wykorzystywanie przez nich tej przewagi w dyskusjach. Wyciąć i po problemie. Żadnej mozliwości obrony. Odkąd tu piszę to jeszcze nie widziałem, by podczas sporu emem nie stanął po stronie moderatora. Ale jak sie samemu nie chce moderowac to trzeba wspierac tych którym sie chce, chocby nie wiem jakie głupoty popełniali podczas moderacji.

GosiaM napisał(a): Każdy z nich jest tu na "służbie" i to całkiem bezinteresownie. Obrażanie funkcjonariusz policji będącego na służbie niesie za sobą konsekwencje, obrażanie moderatora zaś nie.

A kto ich zmusza? Z chęcią przyjme na swoje barki ten "krzyż". Jednak macie kompleks władzy.

<i>
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
3046
#sentinel nieaktywny
24 stycznia 2013r. o 20:41
daro76 napisał(a): Wczoraj na przykład pisząc posta wystąpił jakiś problem i ta sama wiadomość wysłała się i zapisała 2 razy,oczywiście drugi raz pisze "dopisano" a ja tego samego drugi raz nie dopisywałem,

Powodem takiej sytuacji mogą być :
- przy zwieszeniu się u Ciebie internetu, kliknąłeś ponownie " dodaj swoją odpowiedź"
- po dodaniu wypowiedzi, kliknąłeś "odśwież" w swojej przeglądarce.

W takich przypadkach jedna wypowiedź może pojawić się powielona.
Gdy tak się jednak zdarzy, to wystarczy kliknąć na " zgłoś do moderacji" , a wypowiedź zostanie poprawiona.

GG 2563898
1
emem
25 stycznia 2013r. o 7:39
Na prosbe Bolecnautow dodalismy mozliwac usuwania wielu wiadomosci prywatnych od razu.

Pozdr,
emem

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
2951
#Anonim2951 nieaktywny
25 stycznia 2013r. o 12:57
panda napisał(a): hegemonik znów kasuje posty bez powodu! ...

Faktycznie kasuję posty.

Powodów jest kilka :
- dyskusja koncentruje się na obraźliwych wypowiedziach pod adresem osób wymienionych w informacji zamieszczonej przez Bolec.Info,
- posty dotyczą tylko wymiany "uprzejmości", wśród osób piszących w danym temacie, prezentujących odmienne stanowiska,
- polemika dotyczy " szanownej" Marynii, a nie tematu.

Inną sprawą jest to, że nie czytam WSZYSTKICH wątków i tematów poruszanych na portalu Bolec.Info.
I tylko dlatego, nie usuwam WSZYSTKICH postów kwalifikujących się do wywalenia.

Czółko Bolecnauci : )

Zmoderowano 25.01.2013 godz.13:45 - powód: (emem)
2820
#k1p nieaktywny
31 stycznia 2013r. o 18:52
emem napisał(a): Na prosbe Bolecnautow dodalismy mozliwac usuwania wielu wiadomosci prywatnych od razu.

Pozdr,
emem

.. i dzięki Ci za to :*

A jak mogę usunąć stare konto??
Do kogo pisać?? Mam już nowe, bez ogłoszeń w pamięci i bez durnych postów przeze mnie publikowanych, jednym słowem katharsis...
1
emem
31 stycznia 2013r. o 21:42

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
3655
#Kava nieaktywny
1 lutego 2013r. o 0:08
emem napisał(a): dodalismy mozliwac usuwania wielu wiadomosci prywatnych od razu.

Szkoda, że jedynie w skrzynce odbiorczej.
211
skorn
1 lutego 2013r. o 0:23
Nie przesadzajmy z tymi wymaganiami. Jedna zmiana na rok to i tak nieźle.

<i>
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza