Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Opony zimowe obowiązkowe - wasze opinie.

7029
#casablanca nieaktywny
3 sierpnia 2012r. o 13:22
rock4 napisał(a):

Co znaczy: "na chama łamią przepisy". Muszą być 2, 3 razy złapani na jeździe na letnich w śniegu? Gdzie miało by to być odnotowywane?

[...]

Lepszy PiS, RP, czy PSL???

Łamanie przepisów na chama? to jazda w ewidentnie zimowych warunkach na letnich gumach :) i zabieranie dowodu już za pierwszym razem!

Według mnie teraz nie ma na kogo głosować :) ale na PO nie zagłosuję, to fachowcy od marketingu, od obietnic a nie od rzetelnej uczciwej polityki. Wcale też nie jest proobywatelska!

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~emeryt niezalogowany
3 sierpnia 2012r. o 20:46
za komuny nie było problemu z jazdą ,był problem z uruchomieniem auta.
2820
#k1p nieaktywny
3 sierpnia 2012r. o 21:00
emeryt, od tamtego czasu trochę się zmieniło...
~jolka niezalogowany
3 sierpnia 2012r. o 21:06
Chciałam uprzejmie zapytać czy w tym czasie będę też musiała obowiązkowo chodzić w zimowych butach?
7029
#casablanca nieaktywny
3 sierpnia 2012r. o 22:34
~jolka napisał(a): Chciałam uprzejmie zapytać czy w tym czasie będę też musiała obowiązkowo chodzić w zimowych butach?

buty mogą być letnie, nawet klapki, ale na zimowych gumach z odpowiednim bieżnikiem :P

cynik - człowiek, co zna cenę wszystkich rzeczy, a nie zna wartości żadnej z nich...
~ :) niezalogowany
9 października 2012r. o 14:50
Czy w tym roku już wchodzą te przepisy?
6858
#nieznajoma19 nieaktywny
9 października 2012r. o 15:40
~jolka napisał(a): Chciałam uprzejmie zapytać czy w tym czasie będę też musiała obowiązkowo chodzić w zimowych butach?
w tym roku jeszcze nie ale w przyszłym na 100% TAK!!!
~ :) niezalogowany
9 października 2012r. o 16:01
Czy w tym roku już wchodzą te przepisy?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza