Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Potrzebny informatyk.

4632
#Ania81 nieaktywny
25 sierpnia 2012r. o 22:02
~szift napisał(a): A czy ktoś ''umi'' rozpracować, co to jest , że oba shifty nie działają, inne klawisze ok - a te shifty się znagła zbiesiły :|
Help me pliiiiisssss ;)

TAK WYMIEŃ KLAWIATURĘ:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~szift niezalogowany
25 sierpnia 2012r. o 22:09
Chodziło mi o jakiś tańszy spokób :D Bo może jest jakiś ''informatyczny'' myk na to, bo wątpię, że z powodu zalania dziwnym trafem akurat shifty padły.
P.S.Mam laptopa - klawirka chyba 100-150 kosztuje...
7878
#ojciec nieaktywny
25 sierpnia 2012r. o 22:22
młotkiem je, młotkiem...a potem po rozum do głowy...nigdy jedzenia i picia przy klawiaturce, bo tak się odpłaci... może jestem zgryźliwy, ale powiedz że to nie prawda...popytaj w LPK może pomogą wyczyścić ...znawcy mają swoje sposoby, ja niestety nie. Pozdro
~szift niezalogowany
25 sierpnia 2012r. o 23:11
ojciec - przeca piszę, że zalanie odpada :D pozdro :D
2987
#Nightmare nieaktywny
26 sierpnia 2012r. o 10:27
Pobierz byle jakie distro Linuxa, odpal z płyty i zobacz, czy tam klawisze SHIFT działają. Może jakiś program ci namieszał w ustawieniach klawiatury.
Caps Lock działa?
~szift niezalogowany
26 sierpnia 2012r. o 10:38
Caps lock działa - tylko shitfy nie. Mam lapka bez szufladki na płytę :|
~msbobas niezalogowany
26 sierpnia 2012r. o 10:42
Inny system z pendriva, np. Linux i wszystko będzie jasne - do wymiany, czy jakieś skróty klawiaturowe psują temat. Masz coś na pendrivie ? 1 minuta i jest diagnoza - a potem, to już prosty temat :)
A jak masz kilka godzin, to samemu można pobrać np. Linux Koliberek (700Mb), wypalić płytę i uruchomić bez instalacji. linki do "Koliberka" (lub innych Linuxów) w necie.
2987
#Nightmare nieaktywny
26 sierpnia 2012r. o 11:17
Sprawdź jeszcze klawiaturę na USB.
Możesz też zrobić przywracanie systemu do punktu sprzed kilku dni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza