Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Tablica

~erka niezalogowany
4 października 2012r. o 19:55
napisz jeszcze jaka kwota wchodzi w rachube bo chyba nie podałas.

na pewno nie zniechecaj sie wypowiedziami ze nie warto zglaszac i wogole..
to nic ze dostanie zawiasy. za drugim razem juz dostanie "na twardo" i to co mu zawiesili odwieszą wiec moze zastanowi sie 2 razy zanim znowu kogos "trafi". Moze ty nie odzyskasz swojej kasy-trudno-czasami tak bywa ze czlowiek mysli dopiero po szkodzie ale takie życie...
To nie twoja wina ze jestes uczciwa i jest to dla ciebie oczywiste ze kazdy powinien taki byc..
niestety swiat czasem robi nam takie niespodzianki i nic na to nie poradzimy.
szkoda ze nie mieszkam w Polsce bo bym ci dał wózek dla dziecka bo akurat mam fajny.
Mam nadzieje ze to zdarzenie nie sprawi ze przestaniesz widziec dobra w ludziach .
Tego ci życze! Daj znac jak sie potoczyła dalej twoja historia...
;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8869
#MamaZuzi nieaktywny
4 października 2012r. o 20:01
Dziekuje za mile slowa;)
A moze zechcialby Pan odsprzedac mi wozek? Ja oczywiscie pokryje wszystkie koszty wysylki. Pozdrawiam.

Zmoderowano 04.10.2012 godz.22:08 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~erka niezalogowany
4 października 2012r. o 20:25
jak juz mówilem-oddalbym ci ten wózek za darmo ale tu wysylka jest naprawde nieopłacalna a do kraju nie jezdze wogóle prawie ....
8869
#MamaZuzi nieaktywny
4 października 2012r. o 20:37
~erka napisał(a): jak juz mówilem-oddalbym ci ten wózek za darmo ale tu wysylka jest naprawde nieopłacalna a do kraju nie jezdze wogóle prawie ....

Kurcze...szkoda, bo bylabym zainteresowana..;/ A orientuje sie Pan chociaz ile by wyniosla ta przesylka?
~erka niezalogowany
4 października 2012r. o 20:55
dokladnie nie wiem ale chcialem wyslac laptopa do Polski-mała paczka-30 euro. Mysle ze za takiego grzmota jak wózek byloby DUZO wiecej....
najprosciej poszukac tutaj na bolec.info. ja bedac w kraju nasz pierwszy wozek wlasnie tu znalazlem.
a w jakim wieku jest córka?
8869
#MamaZuzi nieaktywny
4 października 2012r. o 21:45
~erka napisał(a): dokladnie nie wiem ale chcialem wyslac laptopa do Polski-mała paczka-30 euro. Mysle ze za takiego grzmota jak wózek byloby DUZO wiecej....
najprosciej poszukac tutaj na bolec.info. ja bedac w kraju nasz pierwszy wozek wlasnie tu znalazlem.
a w jakim wieku jest córka?

Rzeczywiscie, skorka za wyprawke;) 8 miesiecy;)
4094
#arkadiuszw nieaktywny
4 października 2012r. o 22:07
jaki wozek cie interesuje? mam kilka sztuk po swoich szkrabach , oddam ci za grosze
8869
#MamaZuzi nieaktywny
5 października 2012r. o 9:10
Potrzebuje spacerowki, jezeli moge prosze o zdjecia i ceny na emaila: [email protected]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza