Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Płacz, smutek, zagubienie

5183
magnum44
4 października 2012r. o 19:11
~Gosia napisał(a): Gosiu, ale tu nie chodzi o ich piękno, ale o wpływ na samopoczucie. Powiedz dlaczego na Ciebie księżyc działa źle ? Przecież jest taki piękny i ja mogę się w niego wpatrywać i podziwiać przez długi czas.

Pisząc to powyżej też myślałam o samopoczuciu. Księżyc nie działa na mnie źle, tylko nie daje mi spać. Podczas jego zbliżającej się, trwajacej i po, pełni mam takiego "pałera", że "góry mogę przenosić" - w nocy oczywiście, w dzień chętnie bym spała:):)
Ja też lubię na niego patrzeć i to od dzieciństwa.
Żadna pora roku mnie nie dołuje, a zimę uwielbiam - wiesz o tym:)
Samopoczucie zalezy od nas, od naszego umysłu , a nie od pór roku. Tak uważam.
Jeżeli całe lato non-stop by padał deszcz to co? "Znielubisz" lato?
Ja i tak kocham zimę, nawet jak nie ma śniegu i mrozu no i jeszcze jesień to moje "hajlawiu":*:*
A październik! :*:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gosia niezalogowany
4 października 2012r. o 19:17
No dobrze :) Tak czy siak ma na Ciebie wpływ i nie możesz powiedzieć, że w jakiś tam sposób nie działa ;) Właśnie o to mi chodziło :P
Jednym słowem to co zachodzi w przyrodzie ma na nas wpływ, lepszy lub gorszy :)
5183
magnum44
4 października 2012r. o 19:21
~Gosia napisał(a): Tak czy siak ma na Ciebie wpływ i nie możesz powiedzieć, że w jakiś tam sposób nie działa ;) Właśnie o to mi chodziło :P
Jednym słowem to co zachodzi w przyrodzie ma na nas wpływ, lepszy lub gorszy :)

Zgadzam się z Tobą w 200%!
To święta prawda!:):)

Ale na niektórych żadne siły natury nie mają wpływu!
I o tym Gosiu:* pamiętajmy!

Teraz już zmykam:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ niezalogowany
4 października 2012r. o 21:04
brakuje mi tu erjotki :| ta to wieczna dolina :D
6979
E
5 października 2012r. o 6:58
Tyldo :) my tu nie oceniamy innych, tylko mówimy o własnych przemyśleniach i doświadczeniach. Takie komentarze, też mogą być przyczyną smutku, prawda?

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
8088
#zero nieaktywny
5 października 2012r. o 8:08
Ja też podczas pełni nie mogę spać :) :) ;) ;)
~T niezalogowany
5 października 2012r. o 16:44
Kamila88 napisał(a): czasami jest mi tak smutno czuje sie samotna tesknie za czyms sama nie wiem za czym borykam sie z jakims problemem sama nie wiem z jakm .... czy tez czasami ktos tak ma ?

Halelluja! hallelujah! ta tesknota jest za Bogiem! nie minie dopoki nie bedzie zaspokojona znajomoscia Boga. Pan Jezus powiedzial, ze znac Boga to jest ZYCIE WIECZNE. Nie tylko jest ZYCIE ale takze WIECZNE. Wiadomo,ze tesknota za czyms tak wielkim i wspanialym nie bedzie zaspokojona niczym innym tylko samym Bogiem. Zawolaj do Niego w imieniu Jezusa Chrystusa i przekonasz sie. Ciesz sie,Bog Cie kocha! Czytajmy Biblie Swieta i znajmy Prawde!
8088
#zero nieaktywny
5 października 2012r. o 16:46
Wow :D :D :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza