Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Płacz, smutek, zagubienie

~ niezalogowany
5 października 2012r. o 17:06
~T napisał(a): Czytajmy Biblie Swieta i znajmy Prawde!

Tęskniłem za Tobą!! :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 października 2012r. o 17:50
Chyba pisze w dobrym temacie. Bo znaczna część pracowników firmy B-r czuje to samo co w tytule.
983
#Calahan nieaktywny
5 października 2012r. o 23:50
~T napisał(a):
Kamila88 napisał(a): czasami jest mi tak smutno czuje sie samotna tesknie za czyms sama nie wiem za czym borykam sie z jakims problemem sama nie wiem z jakm .... czy tez czasami ktos tak ma ?

Halelluja! hallelujah! ta tesknota jest za Bogiem! nie minie dopoki nie bedzie zaspokojona znajomoscia Boga. Pan Jezus powiedzial, ze znac Boga to jest ZYCIE WIECZNE. Nie tylko jest ZYCIE ale takze WIECZNE. Wiadomo,ze tesknota za czyms tak wielkim i wspanialym nie bedzie zaspokojona niczym innym tylko samym Bogiem. Zawolaj do Niego w imieniu Jezusa Chrystusa i przekonasz sie. Ciesz sie,Bog Cie kocha! Czytajmy Biblie Swieta i znajmy Prawde!
Tak, tesknota za Bogiem objawia sie wlasnie w ten sposob :)... Bog wiecznosc wpisuje w nasze serce, jesli tylko zapragniemy sie z nim pojednac i doswiadczyc jego milosci i bliskosci.

Polecam obejrzec sobie swiadectwa poznania Boga zywego:

A najlepiej poprostu zawolac Boga i poznac Prawde Ewangeli ktora uwalnia czlowieka :).

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
~Lajf is brutal niezalogowany
6 października 2012r. o 0:15
Calahan. Wiem, że zabrzmi to podle, ale muszę to napisać. Chciałbym bardzo, abyś mógł zauważyć istnienie Boga tam, gdzie najmniej Go widać. Tam, gdzie wcześniej szukałeś jego obecności.
5183
magnum44
6 października 2012r. o 0:24
~Lajf is brutal napisał(a): Calahan. Wiem, że zabrzmi to podle, ale muszę to napisać. Chciałbym bardzo, abyś mógł zauważyć istnienie Boga tam, gdzie najmniej Go widać. Tam, gdzie wcześniej szukałeś jego obecności.

Dobrze napisane!
I adresat właściwy:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
983
#Calahan nieaktywny
6 października 2012r. o 0:27
~Lajf is brutal napisał(a): Calahan. Wiem, że zabrzmi to podle, ale muszę to napisać. Chciałbym bardzo, abyś mógł zauważyć istnienie Boga tam, gdzie najmniej Go widać. Tam, gdzie wcześniej szukałeś jego obecności.
Boga nie widac, a jego obecnosci doswiadczyc moze kazdy, podobnie z przekonaniem o Jego istnieniu. Ewangelia jest dla kazdego, chociaz niestety nie kazdy ja przyjmuje.

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
~Lajf is brutal niezalogowany
6 października 2012r. o 0:38
Widać czy nie widać, a może czuć ? W przenośni i też w metaforze - każdy sobie interpretację podstawi, jaką chce lub jaka jest mu wygodna. Na pewno nie dam wiary, że postępujesz niewłaściwie. Postępujesz słusznie i każdy, kto zobaczy tunel, zobaczy również na końcu światło.

Nie miałem na myśli w zamyśle Ciebie, bo robisz dobrą robotę. Ale tych, którzy przez tunel będą przechodzić. Natomiast martwi mnie, czy tunel może przejść sam przez siebie...

Cokolwiek by to nie znaczyło, ściskam Ciebie :)
983
#Calahan nieaktywny
6 października 2012r. o 0:57
~Lajf is brutal napisał(a): Natomiast martwi mnie, czy tunel może przejść sam przez siebie...
Nie wiem co masz na mysli jesli chodzi o tunel, ale najlepiej trzymac sie pewnej drogi do Ojca w niebie:

"Rzekł do niego Tomasz: Panie, nie wiemy, dokąd idziesz, jakże możemy znać drogę?
6. Odpowiedział mu Jezus: Ja jestem droga i prawda, i żywot, nikt nie przychodzi do Ojca, tylko przeze mnie." Ew. Jan. 14:5-6

"Wchodźcie przez ciasną bramę; albowiem szeroka jest brama i przestronna droga, która wiedzie na zatracenie, a wielu jest takich, którzy przez nią wchodzą.
14. A ciasna jest brama i wąska droga, która prowadzi do żywota; i niewielu jest tych, którzy ją znajdują." Ew. Mat. 7:13-14

"Oto stoję u drzwi i kołaczę; jeśli ktoś usłyszy głos mój i otworzy drzwi, wstąpię do niego i będę z nim wieczerzał, a on ze mną" Obj. 3:20

"Zaprawdę, zaprawdę powiadam wam, kto wierzy we mnie, ma żywot wieczny." Ew. Jan. 6:47

Bozego pokoju w prawdzie Ewangeli i blogoslawienstwa zycze! :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza