Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dziecko zmarło w karetce
~leon niezalogowany
5 października 2012r. o 20:20
Boże miej w swojej opiece rodziców dzieciątka! Wyrazy współczucia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~sdkd niezalogowany
5 października 2012r. o 21:00
może ktoś w końcu zajmie się tym szpitalem bo to co się tam dzieje to jest jakaś umieralnia - szacunek dla ratowników i ludzi którym zależy na ratowaniu ludzi i swojej pracy... mam nadzieję, ż ktoś zrobi z tym porządek
7612
bax
5 października 2012r. o 21:08
sdkd :> kim jesteś,żeby nasz szpital osądzac,przeczytaj najpierw...Ty chyba nigdy nie przeżyłe/aś tragedi w rodzinie...
Głębokie wyrazy współczucia dla rodziców i rodziny...
~ niezalogowany
5 października 2012r. o 21:16
bax napisał(a): sdkd :> kim jesteś,żeby nasz szpital osądzac,przeczytaj najpierw...Ty chyba nigdy nie przeżyłe/aś tragedi w rodzinie...
Głębokie wyrazy współczucia dla rodziców i rodziny...

Jaki szpital takie opinie, wystarczy tam pójść raz, nawet z wizytą, i więcej człowiek nie chce się tam pokazywać. Byłem kiedyś światkiem, jak traktuje się ludzi np. w poradni chirurgicznej !! Czysty skandal, ludzi mają za nic. A najlepsze, że nijaka radna pracuje tam niby za friko, a tak naprawdę za państwowe pieniądze leczy swoich prywatnych pacjentów. Wszyscy o tym wiedzą i nikomu nawet się nie chce palcem kiwnąć. Wstyd i jeszcze raz wstyd. Patrząc na tą umieralnię jestem za likwidacją państwowej służby zdrowia, w której i tak trzeba się leczyć prywatnie bo ci co przychądzą w ramach NFZ szybko dają okazję rodzinie na skorzystnie z zasiłku pogrzebowego z ZUS ;(
7612
bax
5 października 2012r. o 21:21
Człowieku,zmarło dziecko w karetce ;( ...Gryfów(nie wiem,czy ma szpital),potem Lwówek-nie dali rady z zatruciem,to przywieźli do nas dziecko...
Nie masz pojęcia,to teraz rodzina przeżywa !! co,przeżywa ekipa karetki przewożąca dziecko...Ty anonimku na prawde nie widziałeś śmierci człowieka?...
Straszna tragedia ;(
~sdkd niezalogowany
5 października 2012r. o 21:22
piszę to co widziałem i przerobiłem na własnej skórze - nie jest to tylko moja opinia - Panie bax - może Pan miał styczność z innym szpitalem w Bolesłacu...
7612
bax
5 października 2012r. o 21:28
~sdkd napisał(a): piszę to co widziałem i przerobiłem na własnej skórze - nie jest to tylko moja opinia - Panie bax - może Pan miał styczność z innym szpitalem w Bolesłacu...

Tak się składa,że nie raz byłam pacjentką w tym szpitalu,nawet w nagłych wypadkach ,mi uratowali życie, moim dzieckiem,również natychmiast się zajęli,i nie znam tytejszych lekarzy z (izby przyjęc-teraz SOR)...
Tu,teraz stała się straszna tragedia...zostawmy to prokuraturze...
~ niezalogowany
5 października 2012r. o 21:28
bax napisał(a): Człowieku,zmarło dziecko w karetce ;( ...Gryfów(nie wiem,czy ma szpital),potem Lwówek-nie dali rady z zatruciem,to przywieźli do nas dziecko...
Nie masz pojęcia,to teraz rodzina przeżywa !! co,przeżywa ekipa karetki przewożąca dziecko...Ty anonimku na prawde nie widziałeś śmierci człowieka?...
Straszna tragedia ;(

Wiem co przeżywa nie jedna rodzina w tej sytuacji, ale ty (...) nie wiesz co się dzieje w naszym szpitalu - wiem jak to wygląda bo przerobiłem to sam nie jeden raz jeżeli chodzi o wizyty w szpitalu - (...)

Zmoderowano 05.10.2012 godz.21:38 - powód: złośliwości (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.