Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dziecko zmarło w karetce
~były pacjent który przeżył niezalogowany
5 października 2012r. o 21:29
A ja uważam że szpital jest w porządku tylko (...) mają zawsze coś (...) do gadania .

Zmoderowano 06.10.2012 godz.8:50 - powód: (Hegemon)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 października 2012r. o 21:30
bax napisał(a): Człowieku,zmarło dziecko w karetce ;( ...Gryfów(nie wiem,czy ma szpital),potem Lwówek-nie dali rady z zatruciem,to przywieźli do nas dziecko...
Nie masz pojęcia,to teraz rodzina przeżywa !! co,przeżywa ekipa karetki przewożąca dziecko...Ty anonimku na prawde nie widziałeś śmierci człowieka?...
Straszna tragedia ;(

Wiem co przeżywa nie jedna rodzina w tej sytuacji, ale ty (...) nie wiesz co się dzieje w naszym szpitalu - wiem jak to wygląda bo przerobiłem to sam nie jeden raz jeżeli chodzi o wizyty w szpitalu - więc milcz bo (...) wiesz...

Zmoderowano 06.10.2012 godz.8:51 - powód: (Hegemon)
5570
#De_Tourvel nieaktywny
5 października 2012r. o 21:33
~ napisał(a):
Wiem co przeżywa nie jedna rodzina w tej sytuacji, ale ty (...) nie wiesz co się dzieje w naszym szpitalu - wiem jak to wygląda bo przerobiłem to sam nie jeden raz jeżeli chodzi o wizyty w szpitalu - (...)

Hola, hola! A gdzie jakaś kultura wypowiedzi? Może by tak na spokojnie powiedzieć i wytłumaczyć, a nie od razu zaczynać od obelg i wyzwisk ;/ owszem, mamy wolność słowa, ale to nie uprawnia Ciebie tyldo do ubliżania innym ;/ poza ty temat jest o dziecku, które zmarło w karetce nie w szpitalu - chcesz porozmawiać o tym, co się dzieje w tej żenującej placówce to załóż nowy temat, a ja chętnie z Tobą pokonwersuję - zwłaszcza mając na uwadze to, co zrobili tam z moim Tatusiem... ;/;/;/

Zmoderowano 05.10.2012 godz.21:38 - powód: korekta po moderacji posta (sentinel)

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
7612
bax
5 października 2012r. o 21:36
~ napisał(a): Wiem co przeżywa nie jedna rodzina w tej sytuacji, ale ty (...) nie wiesz co się dzieje w naszym szpitalu - wiem jak to wygląda bo przerobiłem to sam nie jeden raz jeżeli chodzi o wizyty w szpitalu - (...)
l

no,pewnie że nie wiem,bo nikogo nie znam...Ale pamiętaj,nie daj Bóg,coś...i ...trafisz do najbliższego szpitala i co?...Lekarze bedą Cie ratowali...i nie ważne,czy to innym mieście,czy Bolesławiec...nie obrażaj innych...

Zmoderowano 05.10.2012 godz.21:39 - powód: korekta po moderacji posta (sentinel)
3145
#hemi nieaktywny
5 października 2012r. o 21:44
O Senti był pierwszy :]

nasz szpital-jak wiadomo kolorowo nie jest,czy to oddzialy,czy też poradnie (szczególnie chirurgiczna/ortopedyczna),w których swoje trzeba wyczekać..Ale nie to jest tematem... :|

Tematem jest smierć dziecka w czasie transportu.
Co wynika z tekstu? Że siezatruło i że zmarło w czasie transportu i ...NIC WIĘCEJ!!

Nie wiadomo czym sie zatruło,ile czasu trwało aż rodzice zauważyli,ze jest niedobrze,ile trwała diagnostyka we wcześniejszych placówkach zanim nie wezwali naszego pogotowia i tez nie wiadomo jaki był stan jak ekipa ruszała w trasę do wrocka.

Nie wiadomo (a szczególnie czytający) nic,a wy juz znacie winnych...żenada trochę :| :|

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
5183
magnum44
5 października 2012r. o 21:44
~ napisał(a): Jaki szpital takie opinie, wystarczy tam pójść raz, nawet z wizytą, i więcej człowiek nie chce się tam pokazywać.

Przykro mi to pisać, ale też mam takie zdanie o naszym szpitalu!
Omijam go szerokim łukiem i nie pozwolę już NIGDY więcej aby ktoś z moich bliskich się w nim znalazł!

To umieralnia/zabijalnia!

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4881
#Ata nieaktywny
5 października 2012r. o 21:47
Może był szczęśliwy dzień dla Ciebie...i nie wyzywaj nikogo bo nie o to tu chodzi.Mi osobiście tez pomogli ale z wielka łaska....a nie którym znajomym wręcz przeciwnie.Ale nie będę się tu nad tym rozwodzić bo temat dotyczy całkiem czegoś innego.Kondolencje dla rodziny:(

Dopisane 05.10.2012r. o godz. 21:47:

i to było do
~były pacjent który przeżyło ...
~ niezalogowany
5 października 2012r. o 21:50
hemi napisał(a): O Senti był pierwszy :]

nasz szpital-jak wiadomo kolorowo nie jest,czy to oddzialy,czy też poradnie (szczególnie chirurgiczna/ortopedyczna),w których swoje trzeba wyczekać..Ale nie to jest tematem... :|

Tematem jest smierć dziecka w czasie transportu.
Co wynika z tekstu? Że siezatruło i że zmarło w czasie transportu i ...NIC WIĘCEJ!!

Nie wiadomo czym sie zatruło,ile czasu trwało aż rodzice zauważyli,ze jest niedobrze,ile trwała diagnostyka we wcześniejszych placówkach zanim nie wezwali naszego pogotowia i tez nie wiadomo jaki był stan jak ekipa ruszała w trasę do wrocka.

Nie wiadomo (a szczególnie czytający) nic,a wy juz znacie winnych...żenada trochę :| :|

jeżeli szpital stwierdza bardzo poważny stan dziecka.. - wiesz co to jest lotnicze pogotowie ratunkowe??? - wiesz jak wygląda wrocław i dojazd do szpitala nawet dla karetki??? nikt nikogo nie osądza, ale ze swoim dzieckiem nie na pewno nie pokażę się w tym szpitalu bo za dużo widziałem i przerobiłem...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza