Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

21 grudzien 2012 - czy cos sie wydarzy?!

~Marta niezalogowany
9 października 2012r. o 10:25
Ojcowie Pijarowie (czy tam Pijarzy) przyjadą do miasta!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9596
#TAYGER44 nieaktywny
9 października 2012r. o 11:19
21 Grudnia 2012 ja obchodzę urodziny 38lat
~ niezalogowany
9 października 2012r. o 11:38
nic sie nie wydarzy bo 13go grudnia ma byc koniec i kropka
7878
#ojciec nieaktywny
9 października 2012r. o 11:47
tak...wydarzy się ...będzie 22 grudnia i tyle.
4469
#Patrzalski nieaktywny
9 października 2012r. o 11:59
oj tam ;p świat się roz.....i 12 .12 .2012 a nie 21-go;p
ja 11tego wybijam szybę w ponalu i ze skrzynką wódy jadę na miasto ;p albo co mi tam ... wezmę jeszcze kasetę bełtów dla moich przyjaciół punków :) zapraszam wszystkich !! szyba otwarta do odwołania :D
~bromba niezalogowany
9 października 2012r. o 12:06
Calahan napisał(a): Nigdy nie bedzie konca swiata takiego, o jakim sie mowi - nic nie zniszczy ziemi z kosmosu, ani tez ludzie nie zniszcza calkiem ziemi. Koniec tego swiata w ktory zyjemy nie bedzie koncem naszego zycia i zaden czlowiek nie zna i nie pozna daty konca. Koncem tego swiata bedzie powrot na ziemie Pana Jezusa Chrystusa, ktory przyjdzie sadzic zywych i umarlych, a tym ktorzy w Niego wierza da zycie wieczne. Wiemy, ze wypelniaja sie caly czas proroctwa Biblijne i zyjemy w czasch ostatecznych. Czekamy np. na wprowadzenie znamienia besti, czy wielki ucisk. Tajemna moc nieprawosci dziala caly czas na swiecie i niewielu ludzi zna Prawde Ewangeli ktora wyzwala czlowieka z grzechu i upadku. Bog przewidzial dla wszystkich ktorzy chca sie z Nim pojednac wspaniale zycie wieczne. Co do 21 grudnia, to jest to zwykly dzien, ktory byc moze Szatan wykorzysta by zwodzic ludzi. Miliony ludzi sa na calym swiecie sa zwodzonych i oklamywanych, bo odrzucili lub jeszcze nie poznali Prawdy Ewangeli ktora uwalnia czlowieka. Lepiej ufac Bogu niz czlowiekowi.Dopisane 07.10.2012r. o godz. 23:13:Dodam jeszcze, ze oczywiscie aktualna ziemia zostanie po powrocie Pana Jezusa zniszczona (ludzi pojednanych z Bogiem juz na niej nie bedzie), a na lud Bozy czeka nowa ziemia. Wszystko opisane jest w Bibli - duzo w Apokalipsie/Objawieniu Jana.

A mnie się podoba wiersz bodajże Miłosza o końcu świata, brzmi tak spokojnie ,pomyślany na ludzki rozum,że słoneczny dzień, kotek się przeciąga na trawie, ktoś w ogródku podwiązuje pomidory, dzień jak co dzień itp ,no i na koniec dwókrotnie powtórzone zdanie : ''innego końca świata nie będzie, innego końca świata nie będzie''.
8088
#zero nieaktywny
9 października 2012r. o 12:10
Patrzalski napisał(a): oj tam ;p świat się roz.....i 12 .12 .2012 a nie 21-go;p
ja 11tego wybijam szybę w ponalu i ze skrzynką wódy jadę na miasto ;p albo co mi tam ... wezmę jeszcze kasetę bełtów dla moich przyjaciół punków :) zapraszam wszystkich !! szyba otwarta do odwołania :D

haha, nie do odwołania, tylko do końca świata :D :D :D
~mahalalel niezalogowany
9 października 2012r. o 13:18
"I będą znaki na słońcu, księżycu i na gwiazdach, a na ziemi lęk bezradnych narodów, gdy zahuczy morze i fale. (26) Ludzie omdlewać będą z trwogi w oczekiwaniu tych rzeczy, które przyjdą na świat, bo moce niebios poruszą się. (27) I wówczas ujrzą Syna Człowieczego, przychodzącego w obłoku z mocą i wielką chwałą. (28) A gdy się to zacznie dziać, wyprostujcie się i podnieście głowy swoje, gdyż zbliża się odkupienie wasze"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza