Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Marsz Niepodległości- wyjazd do Warszawy

4469
#Patrzalski nieaktywny
2 listopada 2012r. o 16:33
Falco.... z tym ,że nie cierpisz piwa to był chyba żart? ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
2 listopada 2012r. o 17:28
nie ,to nie był żart :)
naprawdę nie piję piwa :D

Dopisane 02.11.2012r. o godz. 17:28:

skornie-co Ty tu nazywasz ,,działaniem,,? :)
bo ja tu żadnego nie widzę dlatego moje kpiny...
masz swoje zdanie na ten temat ,ja swoje i dopóki nie zauważę zmian w postępowaniu i jednej i drugiej strony ,będę sobie z tego kpił...
jak widzę postawiłeś mnie już po tej stronie po której stało ZOMO :D ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~piekarnik niezalogowany
2 listopada 2012r. o 21:38
POZOSTAŁO KILKA DNI,ZAPISYWAĆ SIĘ!!!
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 listopada 2012r. o 22:13
falco napisał(a): ... skornie-co Ty tu nazywasz ,,działaniem,,? :)

A , no to mianowicie , że uwija się chłop , jak może , w ramach swoich możliwości , aby ludziom oczy powycierać i do myślenia nakłonić , jeśli jeszcze tego nie zauważyłeś , to co z Ciebie za Bolecnauta :D
Może jesteś jedynie zapatrzonym w siebie ignorantem :) ... nie pijącym piwa .... jak każdy zdrowy chłop w sutannie. :)
Ja lubię piwo i nie chodzę w sutannie :)

Dopisane 02.11.2012r. o godz. 22:13:

A tak całkiem na poważnie , prosiłem Cię ze dwa dni temu , abyś ludzi nie zrażał , proszę Cię po raz drugi .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
3 listopada 2012r. o 7:05
piwa nie piłem i nie będę pił ,tak jak pisałem i będę pisał to co myślę a nie to co niektórzy chcą aby tu było pisane :)
co do zrażania sobie ludzi :D
czy uważasz że wyrażanie swojego ,być może odmiennego zdania od zdania poszczególnych osób może tego kogoś do mnie zrazić?
znajdz mi tu w jakimkolwiek temacie jeden post w którym kogoś obraziłem :) to mógłby być powód zrażenia kogoś do siebie ...
to że z wielu spraw sobie żartuję a nawet kpię to robię to w swoim imieniu a jak ktoś to zinterpretuje ,to już zostawiam to jego ocenie ;)
jeszcze raz napiszę bo to tego dotyczy temat :)
maszerujcie sobie i szukajcie tej ,,swojej niepodległości,, w tym marszu i w kolejnych :) zapytajcie tylko sami siebie -tą ,,niepodległość,, zabiera Wam wschód,zachód czy może właśnie ci z Wiejskiej :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
2951
#Anonim2951 nieaktywny
3 listopada 2012r. o 9:30
79.189.51.*** napisał(a): czyli już nigdy nie będę się mógł podrapać środkowym palcem po czole bo kogoś obrażę? :P

Możesz "drapać się" jakimkolwiek palcem.
Jeżeli pozostałe będą w takiej samej pozycji.

skorn napisał(a): Ja nie mieszam, tylko podaję FAKTY z historii.

Ależ oczywiście : )
Ciekawe tylko, czy obecnie Polacy bardziej pamiętają cesarstwo rzymskie i Cezara czy jednak faszyzm i Hitlera ?
211
skorn
3 listopada 2012r. o 17:53
falco napisał(a): zapytajcie tylko sami siebie -tą ,,niepodległość,, zabiera Wam wschód,zachód czy może właśnie ci z Wiejskiej :)

kto by to nie był, co to ma do rzeczy?

<i>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
3 listopada 2012r. o 22:37
skorn napisał(a):
falco napisał(a): zapytajcie tylko sami siebie -tą ,,niepodległość,, zabiera Wam wschód,zachód czy może właśnie ci z Wiejskiej :)

kto by to nie był, co to ma do rzeczy?

No właśnie, co to ma do rzeczy , Wschód , czy Zachód ? Czyimi jesteście niewolnikami Drodzy Bolecnauci :) Dobrze jest odpowiedzieć sobie na pytanie , wcześniej sobie postawione :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo